E, ovako treba... > Yamaha

obrtomer za yamahu

<< < (2/6) > >>

LSI:

--- Citat: boban  13, 08, 2010, 07:23:42 pre podne ---hvala obtomer radi.

--- Kraj citata ---

Pa neka posle neko kaže da naš forum ne vredi ništa i da je samo za dokone! :good:

barbanesa:
Ovde sve proradi osim Deda Lazinog camca .... :suicide:
Nema vremena od silnih komentara na sajtu...vise rada manje price.. :drinks:

LSI:

--- Citat: barbanesa  13, 08, 2010, 13:56:44 posle podne ---Ovde sve proradi osim Deda Lazinog camca .... :suicide:
Nema vremena od silnih komentara na sajtu...vise rada manje price.. :drinks:

--- Kraj citata ---

:drinks:

Kad čovek bolje razmisli - ima nešto u ovom Barbanešinom komentaru.

Ipak, moji komentari su obično ili rano ujutro ili uveče i ponekad u sred radnog vremena, kad napravim pauzu izmedju dve čaši žući koje pijem svakog dana zbog nemogućnosti da naplatim robe koje sam dao kupcima. Onda mi pisanje komentara pomaže da povratim mir i koncentraciju - čudna neka terapija ali meni godi.
 :good:

zoki novus:
i ako imas jos robe koja nemora da se plati javi :good:

LSI:

--- Citat: zoki novus  13, 08, 2010, 23:35:38 posle podne ---i ako imas jos robe koja nemora da se plati javi :good:

--- Kraj citata ---
:wild:

Šta reći na ovo osim da se poslužim citatom:

--- Citat: zoki novus  14, 08, 2010, 00:10:32 pre podne ---kad imas prijatelje neprijatelji ti netrebaju :good:

--- Kraj citata ---
:stop:

Kad čovek ima takve prijatelje, a vlast,  :pogranichnik: i  :police: ne rade, onda ni Bogu nije uvek lako da mu pomogne! Ponekad ostaje samo jedno univerzalno rešenje za takve, a to je  :aikido:

A da ne bih pribegavao takvim ili, ne daj, Bože, ovakvim  :suicide: rešenjima, ja napravim pauzu, pročitam par vaših, pa dodam po neki svoj komentar i uz neki  :telephone: sve izgleda lakše i sa uživanjem očekujem da se sretnemo i  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju