E, ovako treba... > Yamaha

obrtomer za yamahu

<< < (5/6) > >>

zoki novus:
e to je to!
pa sad birajte provereno je u praksi
koriste cak i reli vozaci...

mesechar:
kod ovog lika sam ja pazario instrument za kombi radi super i daje garanciju. univerzalni je prava stvar za camce mislim na anel...
http://anel.rs/projekti/auto_elektronika.html

simicbojan77:
Zvao sam jutros coveka iz ripnja i kaze covek nemoze, varijanta je obrtomer  moze samo da se kaci preko bobine,tako da mi ta varijanta neigra.Na koji nacin se kaci klasican obrtomer?Ako neko ima iskustva molim za odgovor. yamaha28a  1976-1978

broker975fx:

--- Citat: simicbojan77  24, 11, 2011, 11:39:00 pre podne ---Zvao sam jutros coveka iz ripnja i kaze covek nemoze, varijanta je obrtomer  moze samo da se kaci preko bobine,tako da mi ta varijanta neigra.Na koji nacin se kaci klasican obrtomer?Ako neko ima iskustva molim za odgovor. yamaha28a  1976-1978

--- Kraj citata ---

Koliko ja znam postoje elektronski i mehanički. Ovaj prvi ja sam na dizela kačio na alternator na W izlaz. Mehanički ide preko sajle i koliko sam ja čuo daje preciznije vrednosti. Jbg ja tolko znam a naći će se valjda neko da kaže nešto više

mossi:
Malo pre sam se čuo sa čovekom.  :good:
Imao sam tehničko pitanje oko instalacije i dužine kablova.
Sve mi se čini da će Varalica II da dobije još jedan dobar uređaj.  :good:

Osim obrtomera, vrlo praktično je što ima u paketu: alarm temperature motora, moto sate, napon akumulatora,
a mogu i da izmerim temperaturu aluminijumskih boxova kad podgrevam gotova jela na suvo.  :heat: :taunt:

:hi: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju