E, ovako treba... > Yamaha
obrtomer za yamahu
zoki novus:
e to je to!
pa sad birajte provereno je u praksi
koriste cak i reli vozaci...
mesechar:
kod ovog lika sam ja pazario instrument za kombi radi super i daje garanciju. univerzalni je prava stvar za camce mislim na anel...
http://anel.rs/projekti/auto_elektronika.html
simicbojan77:
Zvao sam jutros coveka iz ripnja i kaze covek nemoze, varijanta je obrtomer moze samo da se kaci preko bobine,tako da mi ta varijanta neigra.Na koji nacin se kaci klasican obrtomer?Ako neko ima iskustva molim za odgovor. yamaha28a 1976-1978
broker975fx:
--- Citat: simicbojan77 24, 11, 2011, 11:39:00 pre podne ---Zvao sam jutros coveka iz ripnja i kaze covek nemoze, varijanta je obrtomer moze samo da se kaci preko bobine,tako da mi ta varijanta neigra.Na koji nacin se kaci klasican obrtomer?Ako neko ima iskustva molim za odgovor. yamaha28a 1976-1978
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam postoje elektronski i mehanički. Ovaj prvi ja sam na dizela kačio na alternator na W izlaz. Mehanički ide preko sajle i koliko sam ja čuo daje preciznije vrednosti. Jbg ja tolko znam a naći će se valjda neko da kaže nešto više
mossi:
Malo pre sam se čuo sa čovekom. :good:
Imao sam tehničko pitanje oko instalacije i dužine kablova.
Sve mi se čini da će Varalica II da dobije još jedan dobar uređaj. :good:
Osim obrtomera, vrlo praktično je što ima u paketu: alarm temperature motora, moto sate, napon akumulatora,
a mogu i da izmerim temperaturu aluminijumskih boxova kad podgrevam gotova jela na suvo. :heat: :taunt:
:hi: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju