E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Prevoz jahti iz Amerike
Vuk:
Ova cena je super, stigne ti u Grčku pa autom po čamac. Mada lično mislim da se recimo gliser do 6m može naći i u zemljama u okruženju tako da je transport sveden na minimum tj. samo gorivo za auto, putarina i eventualno prenoćište u zemlji kupovine. Sve ovo bi trebalo da bude ispod 2000e plus čamac se kupuje u vidjenom stanju. Još ako se ima neki prijatelj u zemlji kupovine ne placa se prenociste :)
Barba:
E ta usteda od 20e na prenocistu je to zrnce na tasu. :drinks:
Kapetan:
--- Citat: Vuk 09, 08, 2010, 15:46:45 posle podne ---Ova cena je super, stigne ti u Grčku pa autom po čamac. Mada lično mislim da se recimo gliser do 6m može naći i u zemljama u okruženju tako da je transport sveden na minimum tj. samo gorivo za auto, putarina i eventualno prenoćište u zemlji kupovine. Sve ovo bi trebalo da bude ispod 2000e plus čamac se kupuje u vidjenom stanju. Još ako se ima neki prijatelj u zemlji kupovine ne placa se prenociste :)
--- Kraj citata ---
vuce cene u americi su oko 30-40% nize od evropskih cena...
Vuk:
Znam pratim skoro svakodnevno, onako iz radoznalosti. Mada ima skoro i identičnih pa se pomisao na uvoz takvog u startu ne isplati.
Primer je na Goginom lageri ima monterey 180 koji košta slično kao u USA pa ako se ima para odeš lepo tamo i kupiš bez ikakvog cimanja. Jednom sam našao searay 180 star 1 ili 2 god za 8500 dolara ( oko 6500 e), kao čovek zauzet pa nema vremena da ga vozi, neki biznismen. Ma ko će ga znati...
Kapetan:
posle uragana cene padaju... 99% brodova je osigurano tako cim prodje uragan i odnese ih napucinu postoje ekipe koje skupljaju brodove i posle ih prodaju za male pare...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju