Ribolov > Galerija ulova
Trofeji članova foruma
zorter:
--- Citat: colonelo 30, 06, 2009, 08:31:52 pre podne ---Dexo BRAVO za ulov, cestitam :good:. Dao si i dobar opis ali ti fotografija nije sportska :sorry:. Bilo bi daleko, daleko lepse da si je napravio negde na vodi da se vidi voda i priroda u pozadini, a ne kuhinja. Ulov treba "postovati" pa nemoj da ribu drzis na nacin kako si je sada drzao nego lepo uhvatis sa obe ruke u vodoravnom prirodnom polozaju. Bistro! :drinks:
--- Kraj citata ---
Nije covek imao aparat kod sebe kad ju je upecao, a verovacemo da je nije kupio na pijaci. :lol: :lol: :yahoo: :yahoo:
colonelo:
Moja poenta je bila da fotografija nije sportska i ulov nije "ispostovan" na spoortski nacin, a ne da ti ja ne verujem da si je ulovio. Sigurno si ulovio jer takva stuka nema da se kupi u ribarnici, koje u stvari uopste ni ne prodaju stuke. Nije mi se svidela fotografija to je poenta. Bistro :drinks:
MisterTwister:
:good: Bravo Dexo !!!!!! Svaka cast!!!!! Vidi se da i Tamis krije lepe primerke i da nije mrtva reka :dance1: Kada bi ga malo vise cuvali i kada bi bilo malo manje ribokradje od zeleznickog mosta prema Jabuci, bilo bi i vise ribe i lepsih primeraka. :drinks: BISTROOOOOOOOOOOO!!!! :friends:
shomi:
I kad bi se slikali sa ulovom, pa ga vratili u vodu, eh, gde bi nam tek onda kraj bio!
Kapetan:
eto i Sanja naucila a ja nista :(
deda sledeci vikend kupujem te crne gliste kedere i sve ostalo i dolazim na beljarice ... ima ih osakatimo :)
dule ako ne bude posla obavezno se sjurite :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju