E, ovako treba... > Plovila
OKA
STG:
--- Citat: LSI 16, 08, 2010, 17:49:18 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 16, 08, 2010, 09:47:57 pre podne ---Pozdrav od komšije na dve bove niže :)
--- Kraj citata ---
Brokeru, ako je pozdrav bio namenjen meni - zahvaljujem se i uzvraćam.
Inače, zanima me da li vidjate komšiju Pilota na ladji? Možda je negde na odmoru?
Ja sam dolazio na kej ali ladja je usidrena daleko da bih bilo šta video sa obale.
--- Kraj citata ---
Mislim da sam ga u nedelju video na Barickoj adi,pored dede...
bora63:
EH........ :good: :good: :good:
LSI:
U dogovoru sa Pilotom ipak sam uspeo da stignem do njegove ladje i da vidim iz bliza kako to stvarno izgleda.
Zaključak: Vrlo dobro - petica! :good:
Posle razgledanja i dužeg razgovora sa Pilotom, jutros sam razgovarao i sa Nedjom Šarcem koji je Pilotu izrvršio rekonstrukciju.
Dobio sam dosta korisnih informacija i pokušaću da sagledam šta od toga ja mogu kod mene da primenim.
Već sada sam vrlo blizu ideje kojom bih došao do rešenja koje mi se čini savršenim za moje potrebe. Ostaje da se sagledaju finansijske mogućnosti a onda... :download:
Hvala Pilotu na strpljenju i spremnosti da podeli sa mnom svoje iskustvo. :drinks:
pilot957:
Sezona 2011. pocinje :)
Kao sto znate imao sam problema sa stabilnoscu, pa konstruisao i napravio blistere uz pomoc naseg druga Kempija iz Ugrinovaca.
Sada sam vise nego zadovaljan, nema vise naginjanja.... u blisterima je stiropor.. zapremina blistera je po 7o litara...Ako neko ima slicnih problema da znate kako da resite, od mene preporuka.... :dance1: :tenk:
Evo i nekih fotki:
Uploaded with ImageShack.us