Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Vreme je da naučimo

<< < (3/10) > >>

deda:
Evo ovako Kapetane,odacu ti veliku tajnu!Isto kao svakog kedera,za ledja,sto blize ledjnog peraja ili kroz nozdrve.Ja volim ovaj drugi nacin. :dance:

Kapetan:

--- Citat: deda  07, 03, 2009, 22:23:15 posle podne ---Evo ovako Kapetane,odacu ti veliku tajnu!Isto kao svakog kedera,za ledja,sto blize ledjnog peraja ili kroz nozdrve.Ja volim ovaj drugi nacin. :dance:

--- Kraj citata ---

meni su pokazicali neko kaenje nesto kroz usta pa kroz skrge pa u kicmu ... ma nisam mogao tako da maltretiram ribu ....jel ti kazes da samo probodem idicom i to je to ?

deda:
Da brate mili,ljudi imaju obicaj da prave nauku od pecanja[pogotovo saranskog]ja provucem udicu kroz obe nozdrve,tu su povrede skoro nikakve!Vrlo vazno za pesa,posto je on riba dna,slobodno ga podigni malo vise a on ce svim silama da se trudi da sidje dole i time,ustvari,non-stop raditi na udici! :dance:

Kapetan:

--- Citat: deda  07, 03, 2009, 22:39:03 posle podne ---Da brate mili,ljudi imaju obicaj da prave nauku od pecanja[pogotovo saranskog]ja provucem udicu kroz obe nozdrve,tu su povrede skoro nikakve!Vrlo vazno za pesa,posto je on riba dna,slobodno ga podigni malo vise a on ce svim silama da se trudi da sidje dole i time,ustvari,non-stop raditi na udici! :dance:

--- Kraj citata ---

deda :) gde su ovde nozdrve ?

deda:
Na vrhu gornje usne,blizu su jadna drugoj,razmak je par milimetara!Ovi ih nisu nacrtali! :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju