E, ovako treba... > Elektronika
Digitalni Voltmetar i Ampermetar
ljubac:
BIRAJ :new_russian:
Kapetan:
ovi su + - 60 ampera , imam slican na brodu i jako su neprecizni ...jel ima nesto sa velikom skalom a opet 10-15 ampera da se kupi?
marke:
Ako stavis od 15A a potrosnja ode na 40A izgorece ti shunt. Jedino da imas ovaj od 60A sa prebacivacem i shuntom za 15A pa kad vidis da je struja manja od 15A stisnes taster-prebacivac i ocitas tacnu potrosnju. Nego sta bi sa akumulatorima da li se jos samoprazne?
ljubac:
--- Citat: Kapetan 02, 08, 2010, 02:41:23 pre podne ---ovi su + - 60 ampera , imam slican na brodu i jako su neprecizni ...jel ima nesto sa velikom skalom a opet 10-15 ampera da se kupi?
--- Kraj citata ---
ovo su + - 60mA.
Ubismo se da ti objasnimo da nije bitno šta piše na skali,već kako se poveže t.j. kako se šentira.
A onda u recimo corelu nacrtaš novu skalu koja odgovara i prelepiš preko postojeće.
Kapetan:
ljudi ajte mi nacrtajte semu i recite koji shunt da stavim i gde taj prekidac da postavim, ljubac gde imaju da se kupe ti ampermetri i jel ima veze da li su na 12v ili 220v ?
@marke za akumulatore nemam pojma ... sunacni su dani solar nadopunjava kao lud .. a i skinuo sam dva akumualtora iz veze pa je situacija super...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju