Nautika opšta... > Mali od palube
Dušan
LSI:
--- Citat: SALE NB 12, 01, 2011, 09:31:18 pre podne ---Da veliki porasteš i pravi Zvezdaš postaneš! :drinks:
--- Kraj citata ---
Zakonom je zabranjena indoktrinacija dece i manipulacije svih vrsta.
Ja i inače razmišljam da tužim zeta zbog one kape sa grbom Zvezde sa početka ove priče ali se pitam šta ću ako mi vrati ćerku?
Zar opet dve ženske u kući?
LSI:
--- Citat: Kapetan 12, 01, 2011, 09:47:54 pre podne ---
--- Citat: odisej 11, 01, 2011, 22:53:18 posle podne ---Babu mu poljubim , biće to lađar ipo :smile:
--- Kraj citata ---
a bre ti si duzan i kuci a sad si poceo da se zaduzujes i po komsiluku :lol:
--- Kraj citata ---
Ma neka ga, Kapetane, kad je baš navalio.
Samo se stalno nešto pitam: ako ja već moram - ko njega tera?
deda:
Za tebe Lazo vazi isto sto i za mene!Sreca da nam unuci nisu na nas!! :good:
LSI:
--- Citat: deda 12, 01, 2011, 12:02:50 posle podne ---Za tebe Lazo vazi isto sto i za mene!Sreca da nam unuci nisu na nas!! :good:
--- Kraj citata ---
Ima istine u tome i nemam ništa protiv sve dok nam unuci budu bolji od nas.
Mada - neće im to biti lako kakvi smo nas dvojica...
LSI:
Posle jučerašnjeg istorijskog uspeha Crvene zvezde u meču protiv Borca (ako sam dobro zapamtio), dobio sam jednu fotografiju koju bih da podelim sa Zokijem Kaćinim tatom i ostalim "Zvezdašima" na forumu:
Ja i dalje mislim da je to indoktrinacija i zloupotreba dece i razmišljamo tome da tužim zeta ali se plašim da ne ostanem i bez kćerke i bez sina (on bi se, kao okoreli zvezdaš, sigurno stavio na sestrinu stranu) , a još gore će biti ako mi zabrane da se družim sa unukom.
Eh, nismo mi u Americi - sad bi već taj mali bio oduzet takvim roditeljima i dodeljen dedi na staranje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju