Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja

Grcka Vs Egipat

<< < (2/8) > >>

Kapetan:
zaboravio sam da napomenem cena od 20% vise se odnosila na Hotel Hilton u odnosu na pruivatni smestaj ...

evo par slika :

u pozadini mozes videti "sator za besplatnu masazu"

zbun koji govori i koji se obratio Mojsiju 

najmeksa travica koju sam ikada gazio (mada se cerki nije svidela)

redovna stvar koja te saceka kada se vratis u sobu posle kupanja, naravno sva posteljina i svi peskiri se menjaju svakog dana

vodeni svet na samo metar dva od obale, sve je slikano za recimo 15 minuta i tako svaki dan

pogled sa Mojsijeve gore na izlazak sunca

manastir Sveta Katarina najstariji manastir na svetu

doduse slabo imam slika plaze ali mozes da biras pescane , sljunak ili kamen i to sve jako blizu hotela...

Kapetan:
e da mane Egipta ,,, da ne bude da samo hvalim

1 Najveca mana je da mu fali mediteransko rastinje (ima rastinja ali nema cetinara naprimer) koje vecina nas vezuje za more
2 nema svinjetine ni za leka... nisam neki gurman al od mesa volim svinjetinu, jaretinu i ribu, sva sreca pa ima ribe u izobilju na meniju, i mali savet ako jedete krabe stavite ih 10 15 u tanjir jer u jednoj krabi velicine recimo 15 cm ima mozda 20 grama mesa...

prednost all incluziva je da probate i ono sto nikada ne biste  :lol: :lol: :lol:

ladjaVlajko:

--- Citat: Kapetan  21, 07, 2010, 15:14:35 posle podne ---ljudi ajde mi objasnite jednu stvar koju ja nikako da razumem,...

recimo da je apartman 55 evra po coveku ... za 10 dana mu to dodje 550 evra
rucak za deset dana 130 evra
vecera za deset dana 130 evra
dorucak za deset dana 60 evra
pica i slicno za deset dana  50 evra
dolazak i povratak  100 evra

ukupno 1020 evra i to za jednog

u cemu je trik ?

--- Kraj citata ---

Nije trik nego greška.

Ja sam apartman (u stvari studio) od 30kvadrata na samoj obali plaćao €50 dnevno. Po apartmanu, a ne po osobi. Za klopu kuvali ili se snalazili ... sve u svemu, zajedno sa gorivom i svim drugim troškovima spičkali smo ovog leta nešto preko €1000 za 13 dana.

Šćeka može da ti potvrdi cene iz Lidl-a u Nikiti ... kilo divne gaude - €6, kilo vrhunskog italijanskog ovčjeg kačkavalja - €10, pakovanje od 16 sladoleda tipa "sneško" - €1, itd.

Kapetan:

--- Citat: ladjaVlajko  21, 07, 2010, 19:25:04 posle podne ---Ja sam apartman (u stvari studio) od 30kvadrata na samoj obali plaćao €50 dnevno.
--- Kraj citata ---

gore napisah family "sobe" od po 50kvm

--- Citat: ladjaVlajko  21, 07, 2010, 19:25:04 posle podne ---Šćeka može da ti potvrdi cene iz Lidl-a u Nikiti ... kilo divne gaude - €6, kilo vrhunskog italijanskog ovčjeg kačkavalja - €10, pakovanje od 16 sladoleda tipa "sneško" - €1, itd.

--- Kraj citata ---

e tu je glavna razlika, u korist egipta ... ja nemam pojma koliko je 10 kraba koje sam pojeo jedno vece ili tri jastoga sledece vece (dva sam sjebao jer nisam znao gde je meso  :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:) , hobotnice male i velike ili koliko kosta king size porcija sladoleda u bazenu za celu familiju ...

za mozda + - 20 % u ceni se dobije drasticno vise , barem po mom misljenju ...

a da n pominjemo da sam dosao na aerodrom i posle 3 sata bio u sobi , znaci nema granicnih prevoza kuvanja u kolima i puta od 10 casova... 

e jedino sto nema pusenja u avionu (jebeni DIM DETEKTOR u WC-U i krivicna odgovornst)   :sorry:

staribanovci:

--- Citat ---nema svinjetine ni za leka...
--- Kraj citata ---
Dosao sam 14.07. iz Egipta i narednih 5 dana se nisam skidao sa slanine,kobasica ...
Sto se tice love vredi svaki dinar koji smo platili.Mi,u odnosu na njih jos uvek imamo zapadne plate.Moje beskrajno znanje ruskog,steceno u skoli,konacno je,posle duze vremena ugledalo svetlo dana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju