E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
fotokonkurs moja lađa
Kapetan:
dao je profa odlicnu ideju da napravimo podforume i to cemo uraditi danas ili sutra ajde dajte ideje
Kapetan:
bane kakva ljutnja bre :) ko koliko moze i koliko ume nista nije obavezno !
tu smo svi pa ko zna on ce :)
Arsa:
Ja mislim da treba otvoriti konkurs (sa potforumima ili ne), a da svako pošalje maksimalno 3 slike po temi do okončanja konkursa. Naravno da treba da se odredi krajnji rok za slanje fotografija.
Znači ne treba žuriti već se potruditi da se do okončanja termina napravi što više slika a onda na miru odaberu najbolje i sa njima da se učestvuje na konkursu.
To ne smeta da se do tada slike postavljaju u galeriju ili gde god ko hoće.
Haug. :drinks:
IKA:
Arso svaka ti ko u njegoša :good:
ako će već petar da administrira neka on sam otvori pod forume po svojim zamislima , jer bojim se da od demokratije vajde nema .
Petre ako nije problem preuzmi ovaj posao i uzmi ili odbi dosadašnje ideje , osmisli čitav sistem i da krenemo.
Slažem se da za konkurs treba ograničiti broj fotografija , a da u galeriju ubacujemo ono što mislimo da je zanimljivo ( MADA GALERIJA VEĆ POSTOJI)
Arsa:
E sad. Bilo bi interesantno da se radovi ne prikazuju sve do nekog datuma po okončanju konkursa.
Onda mogu svi radovi da se izlože i da se da ocena žirija. A može onda da se omogući i glasanje članova foruma za iste slike. Tako bi imali nagradu žirija i nagradu publike. :) :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju