Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Bela stena 17. 18 i 19 Jul 2010
Kapetan:
--- Citat: deda 19, 07, 2010, 23:51:15 posle podne ---
--- Citat: barbanesa 19, 07, 2010, 23:27:26 posle podne ---ala ti menjas brzo planove gde nadjoste Pucka koliko vidim trezan je samo ne vidi foto aparat :lol: :lol: :lol:
jel bio dogovor da idemo kod Dede? :nono:
--- Kraj citata ---
Al ste se dogovorili!!! :lol:
--- Kraj citata ---
neso zaboravio sam na parastos u nedelju ujutru ... i da sam krenuo mogao bih na barickoj adi da budem jedan dan ... i onda odlucim da odem na belu stenu ... u nedelju sam se vratio sa bele stene u 9 ujutru pa se ponovo oko 18 vratio na belu stenu ... a pujke bio tu pored nas pa nas ucio razne stvracice :)
broker sledeci weekend racunaj vec padaju prvi dogovori ... a ako me zena pusti spavanje sa pecanjem na srednjim vodama...
ako neko planira da dodje neka se sjuri do 10 najkasnije 11 jer moze da se desi da ce morati da se znalazi za vez...
Kapetan:
--- Citat: Arsa 19, 07, 2010, 23:31:12 posle podne ---Vidi se da je riba stračno radila. :lol:
--- Kraj citata ---
necu javno oma ces me napadnes :)
--- Citat: Arsa 19, 07, 2010, 23:31:12 posle podne ---Ali za slike sve pohvale. :drinks:
--- Kraj citata ---
momenat inspiracije i da nisam smetao ljudima (bunili se) uvece da spavaju bilo bi jos vise slika ali ovako samo par..
Kapetan:
samardza, marke , bane ako ima slika kacite
Arsa:
--- Citat: Kapetan 20, 07, 2010, 00:54:32 pre podne ---
--- Citat: Arsa 19, 07, 2010, 23:31:12 posle podne ---Vidi se da je riba strašno radila. :lol:
--- Kraj citata ---
necu javno oma ces me napadnes :)
--- Kraj citata ---
Sad mi je jasno. :) Spas za jadne i gladne.
... ( XXXX) puta 2 e po metru. :lol: :drinks:
A gde su tu Žedni? :lol:
rade:
A Deda se jos preparkivao ocekujuci goste. :diablo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju