E, ovako treba... > Plovila
Gumeni camci
captjerry:
odlicna ideja...ne treba biti sebican, tipa okacicu ga u sobi i tako...
batica78:
Gde moze da se nabavi-kupi dvokomponentni lepak za gumu? ,mada nisam siguran dali je dc-10 od Hypalon-a ili Neopren-a
ima na netu, ali ja bi nesto blize
batica78:
Da da vojni ali nije to obicna guma ,to je slojevita guma sa platnom i specijalnog sastava ,zato i traje 30 godina :smile: . To platno se
zove Hypalon/Neoprene . Na netu lepak je oko 30-40e ,znam koja je to prodavnica hvala :good: ,skocicu da bacim oko
Poz!
vlasinko:
Batice,
kad se pojavi bilo koja RUPA na tom gumenjaku slobodno NEOSTIKOM lepi,samo lepo odmasti i prebrisi alkoholom pre lepljenja.Ovo iz iskustva jer neznam koliko puta sam ih lepio i nikad nigde nije popustilo.Slobodno mozes i fleknicama,onim gotovim,nema potrebe da se maltretiras kod vulkanizera.Guma camca je toliko OK da hvata k"o za oko
Kapetan:
--- Citat: dejan 25, 04, 2009, 20:28:05 posle podne ---Gumene camce mozete kupiti i stare popraviti u firmi ATOL u Visnjici,Despotovacka 11. Majstori nekadasnjeg SPORTa rade kod nas.Firma radi od 2003 godine.U ponudi imamo 12 modela od klasicnih gumenjaka preko RIBova do
RAFTing camaca.Camce radimo iskljucivo od HYPALON-NEOPREN gumene tkanine ciji je vek 30-40 godina,Kinezi i masa drugih rade od PVCa ili od STRONGANa ciji je vek 8-10 godina.Nas sajt koji je
www.atolnautic.com upravo se obnavlja ali email funkcionise dejanatol@sezampro.rs kao i fax 011 3860651 i telefon 063 8737086.
--- Kraj citata ---
dejane ako imas jos informacija dodal u prozivdnju da im imamo na spisku , a ako ih znas pozovi ih da dodju i predstave svoje proizvode...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju