E, ovako treba... > Plovila

Gumeni camci

<< < (6/10) > >>

zorter:

--- Citat: dejan  05, 07, 2009, 13:10:31 posle podne ---Momci iz ATOLA se javljaju.Taj camac je skela i proizvodjeni su za vojsku za prevoz vozila preko reka kao sto je Kanpanjola ili za topove.Na ovom camcu mora da se napravi nova daska pa onda po volji moze da se trajno veze za cevi,samo taj zahvat nije ni malo jeftin.U svakom slucaju trebalo bi da se vidi detaljnije nivo ostecenja sto iziskuje da se donese kod nas.Inace do sada smo popravljali nekoliko ovakvih camaca to jest skela samo sa razlicitim ostecenjima.

--- Kraj citata ---

Evo koja su extremna ostecenja, a ostalo je sve sitno (trebalo bi menjati patos), mada mislim da cu i ovo uspeti da resim.

--- Citat: stvlada  05, 07, 2009, 13:41:33 posle podne ---Porucnice,znas onu staru:skuplja dara nego mera.Lepo se ti istali sa kapetanom Shomijem,dedom i ostalima,pa kod brusa po projekat.

--- Kraj citata ---

Kume, nista mi ne znaci Brus-ov projekat kad u njega mogu samo da gledam. Ali videces sta ce ispasti od ovoga.Samo polako. Bice tu jos tema za pricu. Mnoge ideje mi padaju na pamet ali vise ih ne iznosim javno, vec ono sto uradim, to ce biti objavljeno.

Pozzzzzzzzzz :drinks:

zorter:
Ne prihvata slike, pa kad admin poveca direktorijum, bice postavljene. Pozzzzzzzzzzz

shomi:
A da smanjiš malo slike?  :taunt:
Možda je to efikasnije nego budženje foruma  :smile:

Edit: sad sam čuo priču u kafani, možda stvarno gazda mora da poveća prostor za slike...

zorter:

--- Citat: shomi  05, 07, 2009, 23:12:57 posle podne ---A da smanjiš malo slike?  :taunt:
Možda je to efikasnije nego budženje foruma  :smile:

Edit: sad sam čuo priču u kafani, možda stvarno gazda mora da poveća prostor za slike...

--- Kraj citata ---

Ma slike su oko 70 kb. Ipak je u pitanju prostor. Pozzzzzzz

Kapetan:
koja glupost , javi mi skiper sve preturih i nista ne nadjoh i spole vidim da se neka slika prijavila kao da ima 500 mb,,, sad abi trebalo sve da radi
ostavio sam 1,2gb za slike a zauzeto je oko 500 mb

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju