E, ovako treba... > Honda

Honda 15 hp 4T 2007 godina,zna li neko nesto o ovome motoru?

(1/6) > >>

igorbos:
Treba mi savjet i procjena oko ovog motora.Dobijam ga u neku trampu.Vlasnik kaze da je 2007 godina,poznajem ga i nema potrebe da mu ne vjerujem ali nema iskustva kao ni ja s ovim stvarima.Interesuje me zna li neko koja je vrijednost motora i koja je vrsta.Da nije mozda teretni posto je veoma velik za 15 HP 2007 godiste.Plocicu nema,nije ukraden nego ga je neko dobio kao donaciju,plocicu skinuo i stavio na neki krs tek da ima pokrice a motor prodao.Svaka informacija je dobro dosla.Unaprijed hvala.Imam evo i par slika koliko sam uspio slikati telefonom.
Da napomenem samo da motor ne bih zadrzavao nego ga prodao dalje,zbog toga mi i jeste bitno sve sto mogu saznati o njemu,posebno o vrijednosti.

zoki novus:
bas i nelici na 2007g
nas kolega sa sajta ronac je prodao yamahu u garanciji od 15ks za 2200e nov model kape
pa ti vidi

igorbos:

--- Citat: zoki novus  14, 07, 2010, 22:28:03 posle podne ---bas i nelici na 2007g
nas kolega sa sajta ronac je prodao yamahu u garanciji od 15ks za 2200e nov model kape
pa ti vidi

--- Kraj citata ---
Hvala Novus,svaka informacija mi vrijedi.

zoki novus:
2007

igorbos:

--- Citat: zoki novus  14, 07, 2010, 22:36:21 posle podne ---2007

--- Kraj citata ---
Nije ni slicna,ova ima neko zadebljanje na cizmi nazad i poklopac se ne kaci nazad ovako nego ima rucicu za skidanje (oslobadjanje) poklopca.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju