E, ovako treba... > Plovila
PREDATOR 495
SALE NB:
--- Citat: busa2 12, 07, 2010, 21:13:28 posle podne ---e ako si mu rekao kap . :dance:
spavace on na sidru ali u vodi pa ce disati na trsku.
ma te gliserase netreba uopste slusati njima je promaja produvala mozag em su nervozni ko veverice cim idu malo sporije od 20 na sat.
ispravka nisu nervozni ko veverice vec kao ČINČILE :yahoo: :taunt:
--- Kraj citata ---
Ispravka, unervozimo se čim ispadnemo iz režima glisiranja, oko 25km/h, ali nervoze nema ako nam se tada ponudi odgovarajuća zamena za brzinu! Može staklena flaša, limenka ili plastika, samo nek' je 'ladno! :drinks:
A talasa se ne bojimo, ni na spavanju, pa gliseraši smo, pobogu! :taunt: :taunt: :taunt:
SALE NB:
--- Citat: kacintata 12, 07, 2010, 22:12:19 posle podne --- kabinasi su zakon.......kuca putujuca.za par dana boravka na vodi i pecanja.
--- Kraj citata ---
Kabinaši su zakon, ali samo ako imaju glisersko korito i dovoljno snažan motor! :good: :taunt:
busa2:
popravljas se sale , ali malo sutra pa ti bi jos veci gliser da nam jos vise plasis ribu .
a pa necemo vise tako . :diablo:
kupicemo mi tebi barzu pa ti stavi na nju ako hoces i 100 konja i glisiraj do mile volje :taunt:
SALE NB:
Kupite vi meni baržu, ja ću na baržu da stavim kafanu, oparim se i uzmem Sunseekera da vam pravim talase! :taunt: :taunt: :taunt:
Kapetan:
neces ti jos dugo glisirati vidim ja :diablo: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju