Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Backo Gradiste - Crna Bara i Becejski kanal

<< < (4/6) > >>

ronac:

--- Citat: deda  04, 07, 2010, 22:25:17 posle podne ---
--- Citat: toske66  04, 07, 2010, 22:02:16 posle podne ---A gde su ribe?

--- Kraj citata ---
  U vodi!!! :)

--- Kraj citata ---

Pa to su ipak SPORTSKI ribolovci. :lol: :lol: :lol:

Kapetan:
prvo i osnovno jeste da se zahvalim zeljoniju i njegovoj pordici takode sto nas je istrpeo  :good:
na slikama mo zetre videti kako je sve to izgledalo  :good:

sto se recnih i kanalskih slivova tice presli smo nekih 10 kilometara vodenim putevima tamo vamo , mogli ste to videti sa slika camcem smo obisli Crnu baru koja je deo Kanala DTD kao i civeni triangl gde se srecu tri vode ....

pecali smo sve i svasta ... od kornjaca (imate u slikama :) )do ribe... sve ukupno je upecano nekih 15 tak babuski i deverika, bio je i jedan saran koji je greskom uskocio u camac  :taunt:

tereni su odlicni a voda je cista ,  na birsernom jezeru vazi normalna dozvola i mozete iznajmiti vikendicu na par dana , slike turizticke ogranizacije mozete videti a odatle mozete skinuti i sajt :)

a sad evo ih i slike

Kapetan:

Željoni:
Ovaj put sam dobro prošao , zarad malo vozikanja ovim našim jezerima i kanalima , malo pecanja na "pravim mestima" jednog noćenja i malo hrane moja tašta njena ćerka a moja supruga i ja upoznasmo neke nove ljude koje ćemo a i oni nas nadam se zvati prijateljima . Zaista nam je drago da ste se lepo proveli .

Željoni:
.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju