Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Backo Gradiste - Crna Bara i Becejski kanal
ronac:
--- Citat: deda 04, 07, 2010, 22:25:17 posle podne ---
--- Citat: toske66 04, 07, 2010, 22:02:16 posle podne ---A gde su ribe?
--- Kraj citata ---
U vodi!!! :)
--- Kraj citata ---
Pa to su ipak SPORTSKI ribolovci. :lol: :lol: :lol:
Kapetan:
prvo i osnovno jeste da se zahvalim zeljoniju i njegovoj pordici takode sto nas je istrpeo :good:
na slikama mo zetre videti kako je sve to izgledalo :good:
sto se recnih i kanalskih slivova tice presli smo nekih 10 kilometara vodenim putevima tamo vamo , mogli ste to videti sa slika camcem smo obisli Crnu baru koja je deo Kanala DTD kao i civeni triangl gde se srecu tri vode ....
pecali smo sve i svasta ... od kornjaca (imate u slikama :) )do ribe... sve ukupno je upecano nekih 15 tak babuski i deverika, bio je i jedan saran koji je greskom uskocio u camac :taunt:
tereni su odlicni a voda je cista , na birsernom jezeru vazi normalna dozvola i mozete iznajmiti vikendicu na par dana , slike turizticke ogranizacije mozete videti a odatle mozete skinuti i sajt :)
a sad evo ih i slike
Kapetan:
Željoni:
Ovaj put sam dobro prošao , zarad malo vozikanja ovim našim jezerima i kanalima , malo pecanja na "pravim mestima" jednog noćenja i malo hrane moja tašta njena ćerka a moja supruga i ja upoznasmo neke nove ljude koje ćemo a i oni nas nadam se zvati prijateljima . Zaista nam je drago da ste se lepo proveli .
Željoni:
.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju