Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
dobar dan svim dobrim ljudima
Профа:
Добро дошао. Лађица је :good: .
SALE NB:
Brodić je stvarno prva liga! :good:
Jedino ostajem pri tome da naši Brod-majstori pod hitno moraju da se malo obuče po pitanju dizajna i estetike!
Moje lično mišljenje! Bez uvrede!
banemasulovic:
Jedno od važnih pitanja estetskog izgleda a i funkcionalnosti pri izradi čamaca sa kabinom je broj i raspored prozora.Površina prozora sa jedne strane je dobra zbog preglednosti,ali je velika mana količina svetlosti i toplote koja prolazi kroz iste..Kada stojite ceo dan na suncu a nemate adekvatnu zaštitu takvih prozora (navlake) onda je temperatura u kabini nepodnošljiva.Zbog toga pri gradnji uvek treba odrediti srazmeru izmedju preglednosti i koliko toliko udobnosti .
Bucho:
Pedantni radovi, estetika je stvar ukusa. Pretpostavljm da majstor moze i po zelji da prilagodi oblik i velicinu kabina. Samo nisi napisao koliko je to kostalo i sta je za te pare uradjeno a sta ostaje da se uradi u sopstvenoj reziji. ( verovatno enterijer). Pitam zato sto mi je u planu da pravim brodic otprilike tih dimenzija pa sakupljm informacije a naravno i novac. Sve cestitke i da se sa srecom nauzivas. :drinks:
barbanesa:
Lep camac nema sta .
Dobro ti nama dosao i dugo plovio sa nama.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju