E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Prepravka sa brodskog na vanbrodski motor
Darkobp:
A da razmisljis o ovako necemu??? Ovo je dosta jednostavno,funkcionalno i lepo :good:
Nema Rada sa poliesterom,gitovanja,smirglanja,farbanja... mnogo brze ce biti gotovo!!!
Ovo je nas Forumas Giganova radio na brodicu Gruja pa ti mozda moze i on pomoci :good:
Vuk:
--- Citat: Darkobp 25, 06, 2010, 14:01:19 posle podne ---A da razmisljis o ovako necemu??? Ovo je dosta jednostavno,funkcionalno i lepo :good:
Nema Rada sa poliesterom,gitovanja,smirglanja,farbanja... mnogo brze ce biti gotovo!!!
Ovo je nas Forumas Giganova radio na brodicu Gruja pa ti mozda moze i on pomoci :good:
--- Kraj citata ---
Da ali ova platforma se jednostavno zavari za metalni brod, kod njih je u pitanju plastični gliser pa bez rada sa poliesterom nema ništa. Super rešenje samo gledajte da ta platforma ne bude mnogo teška! Mnogo će biti lakša varijanta onoga što sam okačio, i težinski i lakša je instalacija.
fisherman:
Vuce,U svakom slucaju nama ostaje vezivanje platforme od inoxa za plastiku....
Tako da je svejedno da li ce biti ovakva platforma ili ovo + poliester....
Darko moj drugar je radio ovakvu manju platformicu ali samo za pomocni motor i stepenice.... Imas 2 slike kako to izgleda....
Samo jos definitivno da odlucimo i krecemo vec u nedelju....
Hvala na savetima jos jednom
fisherman:
A ovaj nosac:
Bi uradili isto, plus dodatak za platformu..... Na mojoj slici iz painta bi obo zapravo ovako nesto i bilo nosac motora....
I samo bi uzeli sper i poliester da se sve zatvori...
Znam da bi bio tezi, ali cu pokusati da nadjem tezinu brodskog motora, i uporediti sa inox + vanbrodski.....
Vuk:
U svakom slučaju MNOGO manja težina platforma+motor vs stabilni motor Mercruiser 3.0 bez noge 288 kg, a 90-ica recimo 2 taktna yamaha 118 kg + elisa. Razlika duplo :) Samo napred i kačite slike ako ste u mogućnosti :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju