Nautika opšta... > Nautički priručnik

Daljinar reke Save

<< < (2/3) > >>

zorter:
Ili, po meni, preglednije.....

www.mojaladja.com/prebacivanje/zorter/Reka_Sava_by_Plov_put/daljinar-save-srbija-plovput.pdf

Kapetan:

--- Citat: zorter  09, 11, 2010, 19:56:52 posle podne ---Ili, po meni, preglednije.....

www.mojaladja.com/prebacivanje/zorter/Reka_Sava_by_Plov_put/daljinar-save-srbija-plovput.pdf

--- Kraj citata ---

zorter:

--- Citat: Kapetan  10, 11, 2010, 15:17:41 posle podne ---
--- Citat: zorter  09, 11, 2010, 19:56:52 posle podne ---Ili, po meni, preglednije.....

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kep, ovo se odnosi na daljinar. Ima ga dva a po meni je ovaj drugi pregledniji. Na to se odnosio komentar.

igorbos:
Jeste pregledniji ali mi nije jasno a zato i komentarisem zasto lijevu obalu ne stavise na lijevu stranu a desnu na desnu stranu???Jer ako se strana odredjuje na osnovu toka rijeke tj.od izvora prema uscu onda bi valjda trebalo i na papiru da se obiljezava tako ili grijesim.
                                                                                   :)

zorter:
Zato sto je radjena u Beogradu od strane Beogradjana a njemu (njima) je leva obala na desnoj strani kad krenu uz Savu !!! :taunt: :taunt: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju