Opšta...Tu smo... > Nacrt novog Zakona o bezbednosti plovidbe i lukama na unutrašnjnim vodama RS
ZAKON O BEZBEDNOSTI PLOVIDBE U LUKAMA I UNUTRASNJIM VODAMA
busa2:
ma kako nenude .? :skull:
nude ali mi to neznamo posto su oni evropa i na vecoj intelektualnoj lestvici ., a mi smo tu neki zamorcici na kojima se vrse neki ogledi ??? .... pa cemo da vidima sta ce tu ispasti uglavnom oni ce se uvek dobro i debelo zastiti. :diablo: :aggressive: :wild:
Željoni:
I bre ljudi do sada je donešeno nekoliko stotina kojekakvih evropskih zakona a ja baš nevidim da se čupaju kose zbog njih i da je nešto bitno drugačije , polako će to sve da zaživi nećemo ni primetiti , nadam se :smile:
Kapetan:
nije pitanje discipline problem evrope... problem je mnogo drugih stvari ...
sto se mene tice Evropa mi ne treba i moze da vuce svoje exponente ...
busa2:
olimpe nebojim se ja nikoga ni nicega ja samo necu da mi popuju o evropi kako je tamo super. A onda redovno svake godine se nadjem na dunavu sa :nekim nemcima ,francuzima i svajcarcima koji svake godine pricaju istu pricu o neverovatnom zivotu u beogradu gde su svi gostoprimljivi ,nasmejani i pored cele situacije ekonomske nadjemo trenutke za opustanje i uredno traze celo prase na raznju kojeg tamo nema , traze talandaru sa svim krilcima i slaninicom, traze kotlice riblje i svinjske i naravno domacu rakiju . pardon obavezno da je to desavanje na nekoj divljoj plazi gde mogu kao prasici da se ozderu i uredno zabodu u neki hlad . tako danima ... pratim ja te njihove putesestvije godinama i svake godine ih ima sve vise i sve duze ostaju ( neki su cak poceli da otvaraju neki biznis u srbiji ). E sad ima i onih koji nevole sve ovo sto sam ja nabrojao i tretiraju nas kao zivotinje i primitivce ,iskljucivo posecuju mondenska mesta ali zato dosta njih posecuje i razne ustanove za borbu protiv stresa ,imaju svoje psihiće......
da nedavim ja mnogo vecina zna sta zelim da kazem NECU U EVROPU , NECU DA IMAM PSIHIĆA , hocu i dalje da budem srbin ,da radim mnogo za malo para ali hocu da pravim odmor kada ja to hocu , gde hocu i sa kim hocu
CRVENO,CRVENO,CRVENO
CRVENO JE BOJA LJUBAVI :yahoo:
Kapetan:
za ovo si busa u pravu :good:
al za konopce nisi :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju