E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja majstor Vuja iz Borce
Sinke:
Camac sa slike je na prodaju,za sve informacije kontaktirajte Vuju na gore navedeni broj,napravljen 2009. godine,kompletno opremljen za duzi boravak,motor Mariner 30,struja,WC,kuhinja,voda .... Cena 15000 evra!
Sinke:
Sto se tice cene izrade pricao sam sa majstor Vujom na tu temu u zavisnosti od zelja cene za ovakve brodove duzine od 10-12 metara su od 800-1000 evra metar duzni u to spada materijal,stakla sa kederima,farba.Moze i u klot varijanti bez stakala i farbe,moze i sa vasim materijalom,kako se dogovorite.
luckylaza:
Covek radi izuzetno kvalitetno i pedantno.
Topla preporuka,a najbolje otici i videti njegov rad. :good:
Igrom slucaja imao sam priliku izbliza da se uverim kako izgleda,
i kako plovi brod sa prve slike.
Imam samo reci hvale,iznutra prostrano i mogu uspravno da hodam unutar njega,a visok sam 189.
Ko je zaintersovan najbolje da se cuje sa covekom i da pogleda.
Tada ce mu biti jasno o cemu pricam.
captjerry:
jbt, kad sam video sliku na avataru, pomislih da sam ja ovo napisao a ne secam se...sta ti je moc navike :)
broker975fx:
--- Citat: captjerry 23, 06, 2010, 10:10:41 pre podne ---jbt, kad sam video sliku na avataru, pomislih da sam ja ovo napisao a ne secam se...sta ti je moc navike :)
--- Kraj citata ---
E a ja razmišljam šta je bre Jerri odlepio otkud bre on visok 189cm. Umreh od smeha :lol:. Moraćemo da Lackylaza zamolima da stavi neku drugu Marlijevu fotku :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju