Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Apatinski okoliš na 700cm
mossi:
ISPRAVKA:
Preračunao sam neke GPS koordinate, pošto sam se jedno parčence puštao nizvodno.
Nije baš sredina matice, ali ipak je to to: 3.8km/h
Znači - NORMALNA BRZINA!
Arsa:
Šta reći?
Stvarno znaš da zagolicaš maštu ljudima. :good:
Zaista lepe i kvalitetne slike. Lepo je kada ljudi nisu sebični i ne čuvaju samo za sebe uspomene na lepote svoga kraja. Sve se menja i pitanje je kako će ti tereni izgledati za 10-20 godina ali ti si sačuvao OVO vreme za nas i mnoge sledeće generacije. :drinks:
mossi:
Arso i ja sam prvi put bio do one velike bare čamcem.
A znam dosta njih sa kojima sam kasnije pričao, koji tuda prolaze već 30 i više godina, a ni oni nikad nisu bili čamcem.
Jer je jednostavno nemoguće tu stići ako je vodostaj manji od 600-650 recimo, a tad je bio 700.
Ja sam iskoristio ovu veliku vodu i sa kolegom uradio nešto šte je malo ko uradio, i kako stvari stoje opet ću. :good:
Kolega mi je inače drug sa pecanja, i da on nije mogao ne bih se usudio sam.
Voda teče kroz šumu i nikad ne znaš da li bi se nešto iskomplikovalo.
Hvala Bogu, nije. :)
Jedinu stvar koju nisam objavio je GDE je to.
A ni neču, zbog eventualnih zloupotreba. :scare:
Arsa:
Pa ne moraš nam reći i koordinate. A da je, bar meni prelepo, jeste. :drinks:
Arsa:
Dule imam i ja puno fotografija sličnih terena s one strane Dunava ali moram da priznam da su mossijeve fotografije kvalitetnije. :)
Kvalitet opreme koja je korišćena sigurno pravi tu značajnu razliku.
Apsolutno se slažem sa tvojom pričom o lenjosti.
Može se uživati i na ovako visokoj vodi uz relativno male troškove. Samo je potrebno biti dovoljno lud i ući na ovakva mesta koja je pohodio mossi.
Sve uz potrebne mere opreza budući da sada ipak ima značajno manje ljudi na vodi u odnosu na normalan vodostaj. (Za ne daj bože). :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju