Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Apatinski okoliš na 700cm

<< < (3/4) > >>

mossi:
ISPRAVKA:

Preračunao sam neke GPS koordinate, pošto sam se jedno parčence puštao nizvodno.
Nije baš sredina matice, ali ipak je to to: 3.8km/h

Znači - NORMALNA BRZINA!

Arsa:
Šta reći?

Stvarno znaš da zagolicaš maštu ljudima.  :good:

Zaista lepe i kvalitetne slike. Lepo je kada ljudi nisu sebični i ne čuvaju samo za sebe  uspomene na lepote svoga kraja. Sve se menja i pitanje je kako će ti tereni izgledati za 10-20 godina ali ti si sačuvao OVO vreme za nas i mnoge sledeće generacije.  :drinks:

mossi:
Arso i ja sam prvi put bio do one velike bare čamcem.
A znam dosta njih sa kojima sam kasnije pričao, koji tuda prolaze već 30 i više godina, a ni oni nikad nisu bili čamcem.
Jer je jednostavno nemoguće tu stići ako je vodostaj manji od 600-650 recimo, a tad je bio 700.
Ja sam iskoristio ovu veliku vodu i sa kolegom uradio nešto šte je malo ko uradio, i kako stvari stoje opet ću.  :good:

Kolega mi je inače drug sa pecanja, i da on nije mogao ne bih se usudio sam.
Voda teče kroz šumu i nikad ne znaš da li bi se nešto iskomplikovalo.
Hvala Bogu, nije.  :)

Jedinu stvar koju nisam objavio je GDE je to.
A ni neču, zbog eventualnih zloupotreba.  :scare:

Arsa:
Pa ne moraš nam reći i koordinate. A da je, bar meni prelepo, jeste.  :drinks:

Arsa:
Dule imam i ja puno fotografija sličnih terena s one strane Dunava ali moram da priznam da su mossijeve fotografije kvalitetnije.  :)

Kvalitet opreme koja je korišćena sigurno pravi tu značajnu razliku.

Apsolutno se slažem sa tvojom pričom o lenjosti.

Može se uživati i na ovako visokoj vodi uz relativno male troškove. Samo je potrebno biti dovoljno lud i ući na ovakva mesta koja je pohodio mossi.

Sve uz potrebne mere opreza budući da sada ipak ima značajno manje ljudi na vodi u odnosu na normalan vodostaj. (Za ne daj bože).  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju