Nautika opšta... > Turističke reportaže
Srebrno jezero!
Kapetan:
--- Citat: Mezija 17, 06, 2010, 23:17:49 posle podne ---
--- Citat: skipper 17, 06, 2010, 23:08:40 posle podne ---Kada dodješ do jezera, posada čamac u ruke, preko nasipa u vodu i onda po jezeru na vesla.
--- Kraj citata ---
Pa drugacije i nemoze tako je registrovan
--- Kraj citata ---
:)
deda:
--- Citat: Dule 17, 06, 2010, 22:33:50 posle podne ---Kakvi nautičari Deda i Kum :)
Bez čamca do Srebrnog jezera?
Neću da čujem opravdanje jer ga nema. Tako se to ne radi. :)
--- Kraj citata ---
Pa sad,jedino opravdanje je trenutni vodostaj! :lol:
Na jezeru moze samo bez pogona ili elektro motor!!
zica:
Srebrno jezero je super ali kamp treba izbegavati u što većem luku sada ga vodi neki mladi par imao sam prikolicu već 7godina utom kampu kada sam sada otišao prokolica mi je pomerena za nekih 150metara u neki budjak otvorena razbijena štop lampa ložena vatra u blizinipa malo nagorela itd . Kada je došla vlasnica ANITA http://www.mojaladja.com/forum/Smileys/akyhne/sBo_bounceinfire.gif počela je da skače da traži pare za to što je prikolica bilau kampu što je i normalno da platim kaoi sve godine ranije a moja šteta nije bitna.Moju prikolicu su pomerili da bi tu stavili neke prikolice višeg staleža inače nedaj bože ovakvu ženu nikome ukrali su mi 6m2 ploče koje sam imao ispred prikolice itd.
barbanesa:
Auu pa ti si nahebao ko rus.jel si je izvukao iz kampa?
zica:
Jesam izvukao sam je ali sam pogrešio mogao sam da za 50 jevra da uzmei i neku drugu jer oni nemaju pojma šta je ćije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju