Nautika opšta... > Turističke reportaže

Srebrno jezero!

<< < (3/7) > >>

Kapetan:

--- Citat: poljo  14, 06, 2010, 17:55:47 posle podne ---"mora da se zna ko peca a ko namesta gliste "
Ne preteruj , ovo samo hladan spricer i posipanje pepelom moze da ispravi .

--- Kraj citata ---

zna deda mene ne brini :) a ni ja ni deda ne pijemo tako da nam ostaje samo pecanje :)

deda:

--- Citat: Kapetan  14, 06, 2010, 17:48:34 posle podne ---deda kakve su cene ?

ima li uslove za klince (kupanje , nestasice tekuce vode, higijena ...) ?

--- Kraj citata ---

Cene smestaja ne znam jer smo boravili,kao i uvek,u vikendici zajednicke prijateljice u vikend naselju Kiseljevo!Koliko znam,na jezeru imas gomilu kuca,hotela i sl. za izdavanje u svim varijantama!Nestasica nikakvih nema,a zaista bih preporucio da se iskoristi ovo vreme zabrane plovidbe da se ode do jezera!Voda nestvarno cista i bistra!

deda:

--- Citat: Kapetan  14, 06, 2010, 17:51:08 posle podne ---
--- Citat: zorter  14, 06, 2010, 17:49:46 posle podne ---To su ribe a ne ono sto pecaju Novus i Kapetan. :preved: :good: :dance1: :yahoo: :preved:

--- Kraj citata ---

kakve bre ribe vidis da je ceo aparat zavukao u ovaj keder-meredov samo da ribe budu sto vece na slici  :taunt:

deda morace duel uskoro vidim ja ... mora da se zna ko peca a ko namesta gliste  :friends:

--- Kraj citata ---

Samo da nam ukinu zabranu plovidbe i da reka Dunav udje u korito!!E onda ce da vidimo!Poljo,u proslom duelu Kap. upecao flasu!!! :lol: :drinks:

Kapetan:

--- Citat: deda  14, 06, 2010, 18:02:06 posle podne ---
Samo da nam ukinu zabranu plovidbe i da reka Dunav udje u korito!!E onda ce da vidimo!Poljo,u proslom duelu Kap. upecao flasu!!! :lol: :drinks:

--- Kraj citata ---

neko flasu a neko okupao gliste pa sad vidi ...

poljo:
Bas Vam bilo dobro . Ja kad pecam sa svojim prijateljem Zoranom upecam samo ladno pivo i pregrst zezanja na svoj racun a kakav sam mazohista jedva cekam opet . Vreo rostilj i smrzla Bavarija ... ribe ostanu gdje im je mjesto .Dusa puna a cuvarka , pa ...srecom i Zoka peca u isto vrijeme pa onda i bude ribe.  Samo da napomenem , boljeg rostilj majstora od Veljke nema na bijelom svijetu . Jedina osoba koja zna da dozira pristizanje mesnatih i tekucih derivata tacno tako da odrzava sve prisutne u "plovnom" stanju .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju