Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
POMOC OKO PREVOZA CAMCA
fisherman:
ja sam fishermana dovezao iz Uzica za Beograd sa ne atestiranom prikolicom i kukom, samo smo skinuli tablicu sa kola i stavili na prikolicu. Policija nas je zaustyavila u Cacku i samo proverila signalizaciju na prikolici koja je uredno funkcionisala....
STG:
Mogu da ti pravim drustvo do Dubovca,ali vodom.Tamo smo za popodne.Ako si za,imas PP pa da se dogovorimo sta i kako :drinks:
Vuk:
--- Citat: gorance 14, 06, 2010, 16:40:33 posle podne ---Mogu da ti pravim drustvo do Dubovca,ali vodom.Tamo smo za popodne.Ako si za,imas PP pa da se dogovorimo sta i kako :drinks:
--- Kraj citata ---
Naj pametnije rešenje :)
STG:
--- Citat: colonelo 14, 06, 2010, 00:17:47 pre podne ---Nameravam da negde oko 20.juna prebacim camac u vikend naselje "Staro selo" kod Dubovca pa mi treba pomoc oko prevoza. Ako neko zna likove koji se bave prevozom camaca neka ostavi broj telefona. Radi se o "smederevcu" duzine 6m, sirina preko svega 1,90 u tabanu 1,40, tezine oko 250kg. Trebalo bi ga nabaciti na prikolicu (ima spust kod sljunkare 45. blok na Savi) i prebaciti u Staro selo tj. spustiti ga u vodu tamo. Hvala unapred na pomoci.
--- Kraj citata ---
Colonelo ozbiljan sam skroz,nemoj da sumljas.... :drinks:
colonelo:
Gorance, nisam razmisljao o toj varijanti. Ali u svakom slucaju ako se odlucim za odlazak plovidbom bice mi drago da imam drustvo. :drinks:
Za sada sam nasao tri ponude sa kamionom slep sluzbe a cene su 80, 100, 140 evra u jednom pravcu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju