E, ovako treba... > Elektronika
GARMIN FishFinder 140
Zoran:
Pazljivo zaletuj,zicu na zicu (odgovarajucu).Onda termo buzir.Pa preko svega termo buzir
sa termo lepkom u sebi.Trebalo bi da bude potpuno ok.Jedino sto to parce kabla postaje kruto.
Inace ako si to presekao u vodi moeas par dana da susis kablove.Ostavi ih da vise.
Ako ti treba taj sa lepkom imam da ti dam,ali su oni duzine 5cm.
maverick:
e tako...samo sto ja jos i preko tog zadnjeg stavim jos jedan koji je malo duzi...i spoj je nesto kruci ali siguran je maximalno
duskok:
Pozdrav, koristim vec duze vreme Garmin Fishfinder 140, da bi mi danas kod paljenja pokazao na displeju : "sonar failure", sta bi to moglo biti ? Na jednom mestu mi vrata od komore gnjece kabel od sonde, mozda je to problem . . . mada vec skoro 2 godine radi . . .
Kapetan:
pa nece do veka da trpi gnecanje... iskljuci struju iz sonara tu gde gnjega proveri kako izgleda ako nema ostecenja ne zaboravi da mogu da budu unutrasnja i da ih ne vidis.. proveri da li ti je sonda zakacena...
e sad ako je pod garancijom pravac Pera Garmin, ako nije onda preseci kabl tu gde gnjeca izbaci 5 cm na oba dela i prespoji zice pa ako radi , zaletuj pa termo buzir kao sto je gore opisano...
Pera GARMIN:
Ili svrati sa uređajem kod nas u sesrvis da ga proverimo na ispravnoj sondi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju