Nautika opšta... > EKOLOGIJA

NALEPNICA, ZASTAVA, POSTER - STOP DJUBRETU NA REKAMA

<< < (6/10) > >>

deda:
Zemunski kej,jutros!Sta reci!!!!

espresso:
@ Deda

srecom djubre koje si uslikao ima poznatog vlasnika. naime sve sto je u zadnja dva dana plivalo niz Dunav (stiropor, stirodur, daske, lamperija) i ono sto je potonulo, pripada kako sma malopre cuo vlasniku splava koji je nedavno potonuo na zemunskom keju (M klub, ili tako nekako). ljudi sa marine su obavestili srbjavode i kapetaniju ali se niko nije do danas pojavio da ih opomene ili kazni.

kazem srecom jer je ovo jedinsvena prilika da vlasti izvedu pokaznu vezbu na bahatim ugostiteljima. zna se tacno kome taj otpad pripada.

deda:
Bar nesto znamo!Samo jos da vidimo ko i sta ce da preduzme!?Znam ja odakle je to,i u mnogo slucejeva se zna ,ali bre ovde neko ne radi svoj posao a prima platu od nasih para!!!! :diablo:    A kao sto rece Radovan III ,,A g..na prolaze u mimohodu,, :shout:

broker975fx:
E drugari a ja bio vezan za taj splav do pre neki mesec. Ovako su mogli i moji delovi po dunavu da plutaju. :suicide:

Bane:

--- Citat: Dule  03, 03, 2009, 00:58:15 pre podne ---Ja sam za to da espressu prepustimo da zastavice i nalepnice uradi kako misli da treba, čovek je profesionalac  i marketing mu je osnovna delatnost.
A ovo i jeste marketing. Ima dizajnere, verovatno i štamparije...
Neka se niko ne ljuti, nije to da se neko favorizuje nego da se dobije u vremenu. Ako glasamo, pa doradjujemo proći će nedelju dana. Za to vreme može sve da bude gotovo.
Ja bih stavio na glasanje jedino to da li se slaže većina da ovo sami isfinansiramo.
Naravno, ako mislite drugačije prihvatiću to.

--- Kraj citata ---

Da, uvek sam za samofinansiranje ako je zajednjicka akcija, tako mi se cini da i ja ucestvujem u svemu tome.
Dajte racun ili postavite kasicu pa da donosimo (mozda ni ovo nije losa ideJA) :o

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju