E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Cvor za sidro - Sidreni cvor
zorter:
E, ne deluje mi ovaj, kao taj kanap koji se moze istopiti na plamenu. Ovaj bi goreo a ne topio se. Njega bi najverovatnije (gledao sam kako drugi rade a ne znam da li je ispravno) moglo premazati nekim lakom koji bi ga zelepio u polozaju koji je napravljen. Naravno nakon napravljenog veza i uplitanja struna.
Izvini sto sam se umesao, posto ne poznajem dobro ovu problematiku. Samo mi se ucinilo da mogu pomoci, posto si rekao da su sinteticki kanapi, a obicno tako zovu, ovi moji lokalci, one plasticne koji mogu da se "tope" na otvorenom plamenu. Pozzzzzz
hallamiti:
nema problema...svaki savet je dobro dosao......ma mora neki cvor da postoji....
Kapetan:
evo ti cvor za sidro i nemas da brines...
a evo imao si i animiran gore u temi ...
a ako hoces kroz vodjicu onda mozes i gasu mada nije on za sidro .... evo je animacija
hallamiti:
pomislio sam na ovaj prvi ali nisam siguran da li moze za sidro...da se ne odveze...
Kapetan:
--- Citat: hallamiti 06, 06, 2010, 20:55:39 posle podne ---pomislio sam na ovaj prvi ali nisam siguran da li moze za sidro...da se ne odveze...
--- Kraj citata ---
ako ti je frka da se ne odveze šelnom ga stegni (spod nje stavi gumu da viri 5 mm sa strane) na kraju i na liniji i nemas da brines...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju