E, ovako treba... > Elektrika
DEEP CYCLE Akumulatori
Kapetan:
dosta citam o njima i jedini test je test tezine... znaci vidi specifikaciju uporednog akumulatora koji nije deep cycle a iste je amperaze pa uporedi tezine... sto veca razlika u tezini to je bolja deep cycle tehnologija...
a nisam ni znao da nasi proizvode deep cycle?
zorter:
Da me ubijes sad ne mogu da se setim naziva, ali pogledacu sutra posto je prodavnica blizu moje firme. Sve mi se cini da je WITE HORSE (nije BLACK - Sombor), a mozda je i iz Hrvatske, Bosne ..... uglavnom je natpis na nasem jeziku (latinica) pa sam pomislio da je nas proizvod (mada je za mene jos uvek sve sto je iz bivse SFRJ, nase).
Kapetan:
--- Citat: zorter 03, 06, 2010, 16:11:19 posle podne ---Da me ubijes sad ne mogu da se setim naziva, ali pogledacu sutra posto je prodavnica blizu moje firme. Sve mi se cini da je WITE HORSE (nije BLACK - Sombor), a mozda je i iz Hrvatske, Bosne ..... uglavnom je natpis na nasem jeziku (latinica) pa sam pomislio da je nas proizvod (mada je za mene jos uvek sve sto je iz bivse SFRJ, nase).
--- Kraj citata ---
na mom nekom Black Horsu pise CA Techonlogy 30% ko zna sta je to
dzoni:
http://www.velkopromet.com/
na tosinom bunaru su, kod njih sam mislio da kupim Vartin polutrakcioni 180ah (valjda je to deep cycle)...
Darkobp:
--- Citat: zorter 03, 06, 2010, 16:11:19 posle podne --- Sve mi se cini da je WITE HORSE (nije BLACK - Sombor), a mozda je i iz Hrvatske, Bosne ..... uglavnom je natpis na nasem jeziku (latinica) pa sam pomislio da je nas proizvod (mada je za mene jos uvek sve sto je iz bivse SFRJ, nase).
--- Kraj citata ---
To je i dalje Somborski akumulator samo je nova serija :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju