Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Trava na brodu ...alge na koritu
mossi:
Mene hempel u fulu izadje nekih 7,5e po m2
Koli bi koštala ta nova tehnologija?
LSI:
--- Citat: mossi 04, 06, 2010, 18:50:59 posle podne ---Mene hempel u fulu izadje nekih 7,5e po m2
Koli bi koštala ta nova tehnologija?
--- Kraj citata ---
Ne znam.
Ekonomski elementi ove nove zaštite nisu bili izloženi na seminaru. Samo je naglašeno da se nanosi jedan sloj manje od klasične zaštite i da je zbog toga moguće ostvariti uštede u vremenu, radu i materijalu za više od 30%.
Verujem da će taj prostor pokušati za sebe da uzmu proizvodjači novog premaza i tako ostvare ekstra zaradu.
Sama sirovina koju proizvodi firma koju za zastupam na našem tržištu nije nešto posebno skupa - u rangu nekih drugih smola koje se već koriste u izradi antikorozione zaštite.
Zoran:
Ja negde na forumu video neki clanak od LSI,ali nisam ga citao,bio mi mnogo
mnogo dugacak,moze li neko da preprica u par recenica.
LSI:
--- Citat: zoran 04, 06, 2010, 18:58:40 posle podne --- Ja negde na forumu video neki clanak od LSI,ali nisam ga citao,bio mi mnogo
mnogo dugacak,moze li neko da preprica u par recenica.
--- Kraj citata ---
Zorane, ja sam napisao više mnogo, mnogo dugačkih tekstova, pa sad ne znam na koji mislite.
Ali ako se radi o tekstu u kojem se navodi uputstvo za pravilnu zaštitu korita, onda u najkraćem:
"Postupite u skladu sa uputstvom proizvodjača premaza!"
Ovde kod nas postoje uputstva koja nam je dao Hemple's i ovo koje sam ja napisao, na bazi onoga što su mi stručnjaci iz Zorke kazali.
Mnogi od vas su već koristili i jedne i druge boje i imate odredjena iskustva ali vrlo često ljudi improvizuju, a posle - neko bude zadovoljan, a neko kaže kako upotrebljeni premazi ništa ne valjaju.
Evo, sad neću više, da ne bih opet pisao previše.
mossi:
Dule, koji premaz tačno koristiš?
Hempel ili nešto drugo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju