Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Рекламни материјали Моја Лађа
Labud 1258:
--- Citat: espresso 13, 03, 2009, 22:00:22 posle podne ---
--- Citat: Labud 1258 13, 03, 2009, 21:49:34 posle podne ---Angazovali me na Jedrilicarskom klubu ( tamo drzim ladju ) za sutra, kazu radna akcija i ima da dodjes.
Nemam izbora, mesto u marini je suvise vredno.
JAKO mi je zao :sorry: :sorry: :sorry:
Ne mogu da uzmem ni zastavicu a vec sam se hvalio.
:suicide:
--- Kraj citata ---
koji je klub u pitanju ????
--- Kraj citata ---
Jedrilicarski klub Vojvodina. To je jedan od naj starijih klubova pa se sredjuje poslednjih godina, a kako ja imam ambiciju da tamo budem clan sto duze, moram malo i da radim, dobrovoljno naravno.
Bane:
--- Citat: budens72 13, 03, 2009, 22:59:34 posle podne ---Kako da dođemo do zastavice mi koji ih nismo dobili na sajmu ?
--- Kraj citata ---
--- Citat: Sinke 13, 03, 2009, 23:30:10 posle podne --- Ja sam se tek veceras registrovao,pa jel moze zastavica i za mene,imam lepo mesto na jarbolu?Sutra sam na sajmu.
--- Kraj citata ---
Odgovaram u Kapetanovo ime, jer ovih dana ima puno privatnih i LEPIH obaveza.
od nedelje ćemo organizovati nešto :good:
@ Sinke
Dođi do sajma, upoznaćemo se, popričati, :drinks:, i eto zastavice
Kapetan:
ko nije pokupio zastavicu onda ili na sledecem nekom okupljanju za nedelju dve ili ako je frka da slajem postom
STG:
Kapetane,kakvo se to okupljanje planira? :smile:
Kapetan:
--- Citat: gorance 14, 03, 2009, 19:39:56 posle podne ---Kapetane,kakvo se to okupljanje planira? :smile:
--- Kraj citata ---
pa skoro svaki drugi vikedn pravimo izlete imas teme sa slikama :) verovanto ce biti uskoro nesto :) ja sam sada malo van koloseka jer mi se zena juce porodila pa se sada organizujem ...
ali recimo da bi sledeci izlet mogao da bude do ratnog ostrva ... recimo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju