Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Рекламни материјали Моја Лађа
jjelenic:
I ja bih mornarsku sa stampom ili vezom (nema veze).
Velicina XXX(X)L.
:good:
Marko ARGER YACHT:
Definitivno mislim da je ova mornarska varijanta super ideja dosta nas jure te mornarske majce a kad ih vec kupujemo pa nek budu sa logom i imaju za nas neko znacenje.
Bucho:
Kako god odlucite, a meni tri komada XXXL i dva kacketa. Javite nacin placanja. Valjda cu tad kada budem preuzimao majice konacno uspeti da dobijem i tu istorisku zastavicu.
Kapetan:
--- Citat: Bucho 16, 06, 2009, 07:50:26 pre podne ---Kako god odlucite, a meni tri komada XXXL i dva kacketa. Javite nacin placanja. Valjda cu tad kada budem preuzimao majice konacno uspeti da dobijem i tu istorisku zastavicu.
--- Kraj citata ---
imas zastavice kod mene i kod Captjerrija pa sta ti je blize , a narucio sam jos 100 komada da ne nestane... bdodji na bilo koji skup i dobijas :) ili svrati za weekend na belu stenu bicu dole
Bucho:
E moj Kapetane, ja sam 200 km od Beograda, a moji planovi o druzenju ovog leta su propali jer nisam registrovao camac. Na Peruccu i Zlatarskim jezerima jos uvek niko ne trazi registraciju pa sam zbog bojkota poreza resio da ne registrujem camac. A za zastavicu dolazim kada prvi put budem u Bgd. Saznacu vec kako da vas nadjem. Na vreme cu se najaviti. Pozz..
P.S. Ako neko prolazi kroz Uzice ovog leta moze da planira pauzu, bice mi drag gost.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju