Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Рекламни материјали Моја Лађа

<< < (43/92) > >>

pavle:
Mislim da bi to mogao da zavrsi moj poznanik Igor,koji cesto prati forum.Od sutra je u Beogradu.Inace radi za jako velike firme i ima odlican odnos cene i kvaliteta.Vazno je znati o kojoj kolicini se radi.

zorter:

--- Citat: pavle  14, 06, 2009, 22:43:43 posle podne ---Mislim da bi to mogao da zavrsi moj poznanik Igor,koji cesto prati forum.Od sutra je u Beogradu.Inace radi za jako velike firme i ima odlican odnos cene i kvaliteta.Vazno je znati o kojoj kolicini se radi.

--- Kraj citata ---

Kolicina je svugde vazna. Posto se ne zna tacna kolicina razgovori su vrseni na kolicinu od 50 komada, ali se pretpostavlja da ce biti vece. Na 200 kom cena majica pada na 220 din/kom, ali ko ce da ceka da se nakupi 200 porudzbina a ima svega 278 clanova. Zato je radjeno na kolicinu od 50 kom, pa kad se isporuci, ceka se sledecih 50 porudzbina. Proveri i ti koja bi cena bila kod njega. Ne zaboravi da logo ima tri boje na beloj pozadini. Pozzzz :good:

pavle:
Javljamo sutra

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  14, 06, 2009, 22:06:44 posle podne ---nije losa cena :) racunaj mene takodje ja jurim cenu iz bosne trebalo bi da bude niza ali nista jos ne obecavam

--- Kraj citata ---

nije bitno dali je 200kinti skuplja ili jeftinija
bitno da bude maksimalan kvalitet
onda ima smisla

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  14, 06, 2009, 23:19:29 posle podne ---nije bitno dali je 200kinti skuplja ili jeftinija
bitno da bude maksimalan kvalitet
onda ima smisla

--- Kraj citata ---

:good: :good: :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju