E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Samogradnja daljinskih komandi

<< < (9/9)

pvb:
A evo i komande koju imam...tek tu ne znam koja sajla ide i kako bih je spojio.

IKA:
Sve sajle imaju na svojim krajevima produžetke koji su sa navojem i rupom koja se nabacuje na klin koji sam ti označio.Bužir sajle se pričvršćuje na označenom mestu.

klin za sajlu menjača možeš prebaciti na donji kraj poluge ,u zavisnosti od motora i potrebe da li menjanje brzine hoćeš da bude povlačenjem ili guranjem poluge menjača na motoru

Ako ti ni sad nije jasno spremi par desetina evra za majstora ili pivo za nekog ko to hoće da ti uradi drugarski.

pvb:
Hvala Iko,
Sad je nesto jasnije. Spremno je sve za majstora, samo da ga nadjem, ako treba doteracu camac iz NS-a u BG ili gde vec.6589
Svi mi govore da treba da odem do Ade Galije da vidim za te sajle. Problem je montaza na motor. Ipak treba neki majstor da to pogleda jer ako ja pocnem da kupujem sajle i da burgijam na motoru, ode sve dodjavola.

LSI:
Nakon mog iskustva od pre nekoliko dana sa firmom "Galija Nautika" koja se nalazi na Adi ciganliji i Ratkom i Čejom - samo najtoplija preporuka!

Uštedećete mnogo ako date njima da to urade kako treba. A najviše živaca i vremena.

shomysss:
E pa drugari napravio sam s..nje..
Ispao mi je sa letve kormila onaj zavrsetak koji se ubada na pivot tj onu metalnu jabucicu....
Gde to kupiti? Verovatno nigde
Da li neko ima ideju kako I od cega napraviti

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju