Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Codex Alimentarius
hallamiti:
za to ne znam..ali HACCP sistem bi trebalo da svi koji se bave hranom primenjuju od 1.1.2009. e sad neki su tek u postupku uspostavljanja
evo koristan link o bezbednosti hrane tj. prezentacija
http://www.2shared.com/document/fPw-WMcS/02_Predavanja_QM.html
Vuk:
Sve sto zapad izbacije sa svog trzista koje se ispostavilo kao ne zdravo sada plasiraju na ostatak sveta i tako opet stvaraju ogromne prihode. Tako je i sa svom tehnikom koja je radjena za vojsku i sada se ulozeni novac vraca tako sto se svaka inovacija iz vojske komercijalizuje. Kako na primer internet, bluetooth, flash memorija, racunari, el. busilica, wd40 itd. Ovo nema veze sa hranom ali je princip isti, samo ih interesuje profit, a mi jadni uzimamo sta nam se pruzi, jebi ga moramo. To nikako ne valja! Ogorcen sam sta nas tek ceka!
marke:
Sto da se bavimo tim kodeksom kad lepo kaze poslanica u skupstini da se kod nas po zakonu evidentira svako grlo stoke, kad i cime je leceno, vakcinisano kada je prodato, zaklano itd u "Jedinstvenom Stocnom Registru" za koji su paswordi provaljeni i navodi da su na hiljade grla vakcinisane i prodavane mesecima posle klanja kao ziva stoka, nelegalno uvozene i mesane sa legalno tovljenom itd. Na njeno izlaganje neki od poslanika su na trenutak podigli pogled sa svojih telefona ili novina od ono malo sto se udostojilo da se tog dana pojavi na poslu i da fizicki prisustvuje raspravi.
Na tome se zavrsilo.
"Zlatiborac" je pomenula kao primer muljacine.
Sta onda ima veze Codex ili ne kad se nista ne postuje i nizasta ne odgovara.
Kapetan:
:sorry:
znaci u ovoj zemlji vise nema nikakvog reda...
Impuls:
A bilo je? :this: :this: :this:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju