Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
1. MART - NEDELJA- IZLET ROSTILJ
Kapetan:
--- Citat: Bane 27, 02, 2009, 21:35:54 posle podne ---ne znam tacno ali mislim da je na okretnici, pitacemo ga ali mi je cudno sto se ne javlja.
sad ce proverim.
nije problem sve je blizu
--- Kraj citata ---
sin me odvukao da mu predjem neki nivo a ono potrajalo :)
donecu ja cevape a ako zena krene da se poradja to je bane ona zadnja mesara na okretnici pre pecenjare.. kada autobus br 23 parikira da ceka putnike tacnu u nju cilja, pored te mesare se prolazi na onu balu kolera pijacu mesara je u tom slucaju sa leve strane :)
Bane:
--- Citat: Kapetan 27, 02, 2009, 21:47:43 posle podne ---
--- Citat: Bane 27, 02, 2009, 21:35:54 posle podne ---ne znam tacno ali mislim da je na okretnici, pitacemo ga ali mi je cudno sto se ne javlja.
sad ce proverim.
nije problem sve je blizu
--- Kraj citata ---
sin me odvukao da mu predjem neki nivo a ono potrajalo :)
donecu ja cevape a ako zena krene da se poradja to je bane ona zadnja mesara na okretnici pre pecenjare.. kada autobus br 23 parikira da ceka putnike tacnu u nju cilja, pored te mesare se prolazi na onu balu kolera pijacu mesara je u tom slucaju sa leve strane :)
--- Kraj citata ---
Ok shvatio :o
@stvlada
posalji neki tel, danas smo popodne na marini oko finalnog dogovora pa da se :telephone:
samardza:
ajde sacemo ovako sledeci put treba bolja organizacija oko klope i pica. Kod mene ima mesta,mada sam spor dok ne promenim elisu. ponesite nesto za usi. :drinks:
stvlada:
--- Citat: samardza 28, 02, 2009, 20:06:09 posle podne ---ajde sacemo ovako sledeci put treba bolja organizacija oko klope i pica. Kod mene ima mesta,mada sam spor dok ne promenim elisu. ponesite nesto za usi. :drinks:
--- Kraj citata ---
imam ja sluske za usi kad brusim :)
Bane:
--- Citat: samardza 28, 02, 2009, 20:06:09 posle podne ---ajde sacemo ovako sledeci put treba bolja organizacija oko klope i pica. Kod mene ima mesta,mada sam spor dok ne promenim elisu. ponesite nesto za usi. :drinks:
--- Kraj citata ---
organizacija je uvek dobra ako se na kraju okupimo :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju