E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Preporuka za sajlu za splav

(1/9) > >>

haklberisojer:
Pukla mi sajla na splavu. Neka plastificirana, nakupila se rdje. Stara dve godine... Vidim da sam pogresio kod izbora...

Ima li ko preporuku za izbor i proizvodjaca sajle...

PS Znam da ce capjery preporuciti konope, ali je splav na usamljenom mestu. Radila bi necija sekira, noz....

captjerry:
ako je tako, nemoj konop nikako...ja vodim rat sa nekim mamlazima koji stalno cackaju vezove...kap je uzeo sajle  u Boban sajli samo zbog toga mada rece da su i njemu skoro ptkacili uzvodni vez...najbolje sorpanji na zglobovima ili ako imas viska para sipove...tad ne mogu nista...pozz

Kapetan:

--- Citat: captjerry  25, 05, 2010, 00:41:02 pre podne ---ako je tako, nemoj konop nikako...ja vodim rat sa nekim mamlazima koji stalno cackaju vezove...kap je uzeo sajle  u Boban sajli samo zbog toga mada rece da su i njemu skoro ptkacili uzvodni vez...najbolje sorpanji na zglobovima ili ako imas viska para sipove...tad ne mogu nista...pozz

--- Kraj citata ---

ja sam uzeo sajlu od 20mm kod bobana, za recimo 32 metra cena je bila oko 200 evra ako se ne varam ... nema tragova rdje niti bilo cega mada tu je tek 6 meseci ... 

inace su dosli sa kljucem i odvrnuli vez... sva sreca da donji nisu dirali inace bih splav jurio negde kod djerdapa :)  sorpanji su spremni ali jurim papire za mesto te sam stopirao celokupnu proizvodnju :(

haklberisojer:
Obala mi je mekana, zemljana i blagog ugla. Tesko bi islo sa sorpanjima. Pogotovo sto obicno sam dolazim - zbog pomeranja. 

O sipovima sanjam. Odavno :) Mada ne znam kakva je zakonska regulativa.

Video sam neku sajlu, ovde u Sapcu, od hroma 5mm, 188 din/m. Svidja mi se. Trgovac neupucen ne zna prekidnu silu...

Dajte mi kontakt tog Bobana...

Kapetan:
http://www.011info.com/en/view_details.php?fid=17494&sid=20

5mm ti je dobro za camac a ne za splav...

izbetoniraj jednu dobru rupu u nju ugradi isavijanu armaturu to ti je za pocetak sasvim ok a nije skupo..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju