E, ovako treba... > Enterijer
Nesto kao tapacirung...
brodski stolar:
Maislim da je materijal super ali da su jastuci trebali da budu manji ili prostepani jer imam utisak da ce se razvuci u toj duzini jako brzo.Cena je povoljna . :good:
Kapetan:
--- Citat: brodski stolar 20, 01, 2010, 13:19:54 posle podne ---Maislim da je materijal super ali da su jastuci trebali da budu manji ili prostepani jer imam utisak da ce se razvuci u toj duzini jako brzo.Cena je povoljna . :good:
--- Kraj citata ---
na slici nema jastuka ali napravio mi drug dva tri komada od preostalog materijala prilicno su cvrsti tako da ih i ne koristim preterano... ako si mislio na ove naslone oni sluze da kada se spusti sto da popune prazninu i onda sve postane krevet od 2 x 2 metra
jedino negativno je da je materijal "hladan" zimi ... te sada drzim cebe preko njega a leti je odlican bas zbog te hladnoce...
IKA:
kapetane možda je sad kasno da ti kažem ali za postavljanje lamperije postoje žabice koje se postavljaju u utore ,tako da se nevidi ni jedan šraf. Ovo kod tebe izgleda baš bljak.
Nadam se da su bar prohromski. :nono:
Kapetan:
--- Citat: odisej 20, 01, 2010, 23:28:01 posle podne ---kapetane možda je sad kasno da ti kažem ali za postavljanje lamperije postoje žabice koje se postavljaju u utore ,tako da se nevidi ni jedan šraf. Ovo kod tebe izgleda baš bljak.
Nadam se da su bar prohromski. :nono:
--- Kraj citata ---
gde imaju da se kupe te zabice ? inace je cela moja ladja jedno veliko ucenje , a tu estetike nema :)
IKA:
mislim da bi trebalo da ih ima u "merkuru" ili u "uradi sam ". za Novi Sad znam sigurno ali za Bgd neznam.Ja sam ipak iz autonomije to jest autonomaš
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju