E, ovako treba... > Elektrika

Agregati

<< < (14/29) > >>

fisherman:
Ja sad treba da uzmem agregat......
Vidim ovaj vilagger ... 2.2 kw cena 32.000 din. ?

Jel ga uzimao neko?
Kakva su iskustva?

zlazna snaga: 2,2kW
motor/snaga: 4-taktni benzinski / 5,5 Ks
težak: 43,0 kg
šifra: 11380

zapremina rezervoara: 15 L
neprekidni rad: 9 h
ULJE ZA MOTOR: AGM SAE 30 0.55l
šifra: 9172
dvostruki start kanap i električni start

Kapetan:
to je cist kinez :)

ja imam od 750w u toj radnji se zove willager kog dede tigar a video sam jos par naziva ....

moj sam platio oko 80 evra a isti taj sa drugom nalepnicom kod wilagera je bio oko 150 evra ... sto ce reci da taj od 2kw moze i jeftinije a delova ima to ne brini ...

inace jako malo trose i rade bez problema... ali moras biti nezan sa njima i kod mene i kod tasta, koji takodje ima ovaj od 750w , je pukla poteznica... zubci su od plastike pa to pravi problem ... prvo je palo namotavanje (muke zive posto kad sam skinuo sve se raznelo posto je opruga skocila) a posle sam narucio iz servisa i stigla mi nova poteznica....

sve u svemu moja preporuka , jesu bucni al su jeftini i malo trose ...

mislim da mozes da nadjes honde (kofercici)  od 2 kw  za 500 evra bilo je par oglasa ..

fisherman:
KAP hvala ti najlepse na odgovoru :)
Meni sada treba cak mozda i 3 - 3.5 kw za splav dok ne stigne struja..... Da imam za frizider i lap :)
Da mogu da uradim nesto na splavu, busilica , ubodna itd....

Oticicu onda do bubanj potoka u subotu pa da vidim sta tamo ima :)
Ako neko zna isto gde ima povoljnije nek javne :)

Hvala svima

budens72:
Za potrebe jednog splava ili brodića , agredat od 2 kw završava posao apsolutno....nema potrebe za jačim

Kapetan:
Honda 3,2 kw nikad ukljucena doduse starija ... 500 evra ... dobijena na poklon i tako stoji u garazi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju