E, ovako treba... > Elektrika
Agregati
giganova:
Znaci pocinje i marinizacija brodskih agregata.Kap koliko ces platiti mariniziran agregat na vazdusnim jastucima,snage 5kw :party:
odissej:
Giganova,koja je svrha vazdusnih jastuka na agregatu i cime se oni pune? Uzgred, najcesce se na takvim agregatima spoljnom vodom hlade alternatori,a motori se hlade uljem. :download:
Kapetan:
--- Citat: giganova 24, 02, 2009, 19:51:37 posle podne ---Znaci pocinje i marinizacija brodskih agregata.Kap koliko ces platiti mariniziran agregat na vazdusnim jastucima,snage 5kw :party:
--- Kraj citata ---
samo pitam nisam kupac :) zaintrigirao me tast sa njegovim od 950 w za 75 evra :) reko da li vredi to uopste :) plus ovi u uradi sam stalno imaju neke agregate :)
Kapetan:
--- Citat: Aka 24, 02, 2009, 20:23:42 posle podne ---Koliko para toliko muzike. Ako ti treba za primitivne uredjaje tipa punjac za akumulator sa trafoom, neka sijalica, brusilica, busilica moze da prodje. Iz licnog iskustva, ne savetujem za elektroniku, bez ozbiljnog stabilizatora. Da, jos nesto - lutrija je kad ce da upali - nekad iz prve, nekad iz pedesete, ali u glavnom upali.
Eto, sve ti je jasno. :taunt:
--- Kraj citata ---
upravo mi za to treba sijalica, busilica i punjenje akumulatora sve ostalo radim preko akumulatora :)
namcor:
taj agregat ima samo oznaku 950 a snaga je 0,7kw max 0,75 to piše sitnim slovima treba dobro pogledati imaju slike tih agregata ikarakteristike na našem forumu tema, rasaveta na brodu- sojenici
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju