E, ovako treba... > Elektrika
Agregati
sale.m79:
Videcu prvom prilikom uapred hvala
HOGAR:
Odisej,tako te volim :drinks: .Meni je cena logicna sa obzirom na podatke,fabrika itd.Uvoznik kaze da je imao par reklamacija na ove jace,ljudi kod njega kupuju za gradjevinske potrebe,pa opale max.snagu dok ne izgori elektronski sklop,gradjevinci,sta ces.Taj deo kosta 50e,zameni se i guraj dalje.Kolko znam i ove Honde od 700-800e,originali ne mogu da guraju dugo na max.snazi,pise u upustvu.Ja uzimam sigurno,e sad,razlika izmedju 2kw i 3.5kw je mala,a 3,5kw ima 3 izlaza,pa sam u dilemi,jer na camcu nikad dosta struje.Ajd,ima jos 2 od 3,5kw na stanju do sledece isporuke,inace,covek se oglasava na 'kup.-prod' na netu.P.S.komponente su hondine,proiz. u Kini,pa sta,oni proizvode i za Amere komponente za rakete i spejs satl i svasta drugo.Medju nama,Honda original 700-1000e,zavisi ko prodaje i kolko je alav,ali,zar to tolko vredi,zato ce im kinezi jebati mater svima,dosta smo placali original nalepnicu ko da je od zlata :good: :drinks:
zoki novus:
hogare imao si persuna 25FT ko te prevario da uzmes Yamahu :)
sale.m79:
Bravo HOGARE sve je kinesko samo je pitanje klase (standarda) za evropu za amere po jusu fals. Sve ima svoju
cenu pa biraj.Nasi uvoze mahom fals ili u nekom standardu za najmanje pare. E sad kupi sto veci bojler 3 kv vruca
voda za cas .Tri grejac u jednom 3x1kw pa biras koliko brzo da ugreje pa rerna ko kod kuce mlada peva. Kad zuji da ne zuji za dzabe.Od viska glava ne boli.Dok se ispece gibanica ugreje se voda napuni akumulator i pesma
pozdrav sale.
mesechar:
Imao sam prilike da vidim te agregate i sa firmom isuzu i honda a boga mi i lombardini,kinezi su kinezi.. Ko god je vozio kineski motocikl ili skuter zna o cemu je rec ako pise 3kw ima 2.5kw oni nikad nemaju onoliko koliko pise,jbga neko je dawno rekao nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari,istina i ja cesto zbog cene kupujem kinesko ali sve bas sve sam se kajao a bilo je toga,par motocikala,parsun5 itd sad nemam iskustva sa agregatima ali znam da smo hondu od 1.5kw gasili samo da dolijemo goriva i po cetri dana bez prestanka je radila a pre nje je bridgs&straton otkinuo klipnjacu..uporedi pre kupovine po specifikaciji tezinu kineza sa agregatom iste snage u hondinom kvalitetu,nece ti bas biti jasna razlika od jedno sedam kila.
Jos jedan od primera su i jednoupotrebne motorne testere od osamdeset ewra iste kao still nawodno kineska fabrika koja radi delove itd pa to se ljudi ne popravlja prawac otpad ,a polovna stilovka dvesta evra ali nadjes deo i za model iz 78 ljudi je nasledjuju u tri generacije..sa oca na sina:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju