Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

4. Avg - 14. Avg 2010 (Apatin-Beograd-Apatin)

<< < (5/6) > >>

mossi:
1420km

Ali dosta zavisi od vodostaja.
Na slici je oko 100.
Trpi do 200 posle nije to to.
Kod nas vodostaj varira od 0-700   ::::   SEDAM METARA!

Kapetan:

--- Citat: mossi  21, 05, 2010, 15:13:21 posle podne ---@Kapetan, druže i prijatelju, na Dunavu nema domaćina.
Biče mi drago da se družimo nekoliko dana!

:drinks:

--- Kraj citata ---

pusti ti to, kad dodjes ja organizujem klopicu i ostalo  :good: doduse mozda nateramo sogora da sprema ne znam kako bi vam se svidela moja kuhinja al generalno ljudi se ne zale :)

sto se veza tice ne brigaj , kod mene imas struju, vodu i internet   uredjeno sve kako treba , od malih voda smo nekih par kilometara , kad budete dosli blizu provozacemo se oko dobrih mesta za pecanje (barem kazu da su dobra ja se nisam uverio  :lol:) i kupanje

naravno i za saleta i marinu ovo vazi ako krenu jos malo nizvodno :good: al koliko vidim odustaju od uzodne voznje  :taunt:

mossi:

--- Citat: LSI ---U stvari, veoma bih voleo kada bih  mogao da Vam se pridružim i provedem izvesno vreme na tako lepom mestu
--- Kraj citata ---

Ehh, to je ono, lep je uzvodni Dunav, čak šta više jako lep.
Skroz drugačiji od Djerdapa, ali ima se u čemu uživati.
KOMARCI KO RODE!  :lol: :lol: :lol:

@Kapetane, Internet i ostae "blagodeti" (struka mi programer, rad po 12-14 sati mi dugo bio standard),a sad mi uopšte više ne fale kad sam na Dunavu.  :on_the_quiet:
Šogor obožava da kuva, tako da mu ništa neće biti problem.
Malo više koristi neke travke, ali OK, vrlo je jestivo!  :yahoo:

Nadam se da se Sale i Marina neće predomisliti, gore je jako lepo, vi imate Belegiš, a mi malo malo pa nešto lepo!  :dance1:

:drinks:

SALE NB:
Mossi, lokacija je fantastična, a za nas se ne moraš bojati, mi se ne predomišljamo tako lako, kad nešto naumimo!
Prošle godine smo išli nizvodno, ove godine ćemo upoznati Dunav uzvodno od Banovaca.
U godinama koje dolaze ćemo, nadam se, često obnavljati gradivo! :dance:
A i otići koji kilometar dalje!

Arsa:
Mossi vidiš kako za čas digneš pola sajta na noge. :)

Verovatno zato ovaj sajt opstaje i raste. Shvataš da ste ti, šogor i ko god i odakle god došao, dobrodošli.  :drinks:

Nadam se da ću biti tu kada dođeš da se upoznamo. Vaše je samo da se pokrenete. Za vez i ostalo ne brini. Ovde stvarno nije problem to obezbediti na nekoliko dana.  :smile:

P.S. Na Radeckom nema interneta. Ima samo riblje čorbe, riblje pljeskavice, ribe (svakojake), rakije, vina, (sokova), i kafe. Muzike nema, ali se čuje sa raznih strana. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju