E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

moj prvi čamac...

<< < (32/35) > >>

Arsa:

--- Citat: kemppi  14, 05, 2012, 00:15:37 pre podne ---Malo svrljaj i pravi razlicite modele,sta si ih ukalupio,bar sa celikom imas velike mogucnosti.

--- Kraj citata ---

Ne može, bre!  sajkaca

Čoveku nestalo salveta.  lol

Jaroslav107:
Dobar dan.imam jedno pitanje za camac ocu da kapim mislim da dam nekom da ga uradi.jel znate mozda ko pravi camce dobre da lepo se ponasaju seku vodu lako idu??treba mi za dunav camac.ako ima neko ako moze kontakt br.interesujeme 6m duzine a 120 ili 125 cm u patosu dali praviti smederevca kazu da su to najbolji.aj da pitam vas za misljene.pozzz

Kapetan:
Jaroslave smederevce prave svi koji rade sa metalom, cene su od 400-800 u zavisnosti od opreme, materijala i naravno majstora... pogledaj malo ovu temu i ostale u DOmacoj proizvodnji...

bane.9:
pozdrav svima!!!danas sam se uclanio na ovaj forum,i bas mi se ova tema,tj. ovaj camac svideo!!!
posto i sam pocinjem da pravim camac slican ovom,interesuju me neke stvari!

bio bih zahvalan,ako neko zna da mi kaze,koja je procedura registracije plovila,u ovom slucaju camca?
ja sam iz Cacka,pa me interesuje kako da ga registrujem posto u blizini ne postoji lucka kapetanija??

hvala unapred na pomoci i svako dobro!!!

budens72:
davno nisam objavio nista u temi... ali da ne bude da se bas nista nije radilo   sajkaca

nekoliko camaca od prosle godine...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju