E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
moj prvi čamac...
poljo:
DObro je to . Eto camca u vodi za ovo proljece . clap
Robertki:
A da li to moze da se vari elektricnim aparatom za varenje, ako nevalja, koje snage trebe da bude co2 , mislim koliko ampera? Planiram da kupim aparat za varenje pa sam u dilemi koji da uzmem. Uglavnom bi koristio za varenje metalnih kutija 30x30, (pravio bih terasu) a pokusao bi da napravim i camac za sebe.
njegos68:
--- Citat: Robertki 13, 03, 2012, 08:39:57 pre podne ---A da li to moze da se vari elektricnim aparatom za varenje, ako nevalja, koje snage trebe da bude co2 , mislim koliko ampera? Planiram da kupim aparat za varenje pa sam u dilemi koji da uzmem. Uglavnom bi koristio za varenje metalnih kutija 30x30, (pravio bih terasu) a pokusao bi da napravim i camac za sebe.
--- Kraj citata ---
A što nebi moglo?Samo je sa CO2 mnogo lakše.. sajkaca a da kupuješ CO2 zbog terase pa da kupi prašinu-ne isplati se...
Robertki:
Ma uopste treba mi aparat za varenje, stalno nesto po kuci i u radionici ima da se hefta. Samo neznam koliko ampera treba da bude da bi mogao da vari metalne cevi i kutije
njegos68:
--- Citat: Robertki 13, 03, 2012, 09:12:14 pre podne ---Ma uopste treba mi aparat za varenje, stalno nesto po kuci i u radionici ima da se hefta. Samo neznam koliko ampera treba da bude da bi mogao da vari metalne cevi i kutije
--- Kraj citata ---
Imaš ovdje temu.. http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,6489.0.html
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju