E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

moj prvi čamac...

<< < (21/35) > >>

eni blue:
Pitanje za Budensa, zasto ne pravis camce i dalje jer znam da je ovo malo i deo tvoje struke, mislim da ne bi trebalo da stajes, mada se secam da je tvoj problem prostor u kome to rradis, izuzetno pedantno je uradjen camac i namerno te hvaliti necu.  :good: :good:

budens72:
Hvala svima još jednom.... živi bili  :drinks:

eni blue,  imam materijal za još jedan čamac i kanim se da počnem da ga radim, ali mi se nešto ne da, slabo imam vremena, a kad ga imam provedem ga na vodi, naravno... ulenjio sam se, ali ipak ću ga napraviti... čim krenem,objaviću na sajtu kako teku radovi...

budens72:
Krenuli zimski dani, pa da se ne dangubi previše, valja napraviti još jedan čamac.....

eni blue:
Tooooo, majstore tebe cekam da pokazes svoje znanje i umece i preciznost, ali kada bi mogao za nijansu veci camac, znam da imas problem sa prostorom gde radis ali sve se nesto nadam da ces krenuti u ozbiljan rad jer i u toku prvog tvog rada se videlo koliko imas volje i talenta, u svakom slucaju samo NAPRED :tenk:

njegos68:
 Odlično Budens!  :good: Pedantno kao i prvi!  :good: Ali ti ćeš ovaj završiti za nedjelju dana,a zima još nije ni počela..da nisi ti krenuo u serijsku proizvodnju?  :party:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju