E, ovako treba... > Enterijer

prirucni primus

<< < (3/10) > >>

Radojković:
Ovaj mesingani veci mi nije jasan,mislio sam da je na alkohol-spiritus a ono medjutim u uputstvu na ruskom pise da je na kerozin.E sad kerozina je do pre par godina bilo da se kupi  i bilo je kerozinskih peći a sada ga nisam odavno video.

deda:

--- Citat: Radojković  19, 05, 2010, 17:03:27 posle podne ---Ovaj mesingani veci mi nije jasan,mislio sam da je na alkohol-spiritus a ono medjutim u uputstvu na ruskom pise da je na kerozin.E sad kerozina je do pre par godina bilo da se kupi  i bilo je kerozinskih peći a sada ga nisam odavno video.

--- Kraj citata ---

Oziris u ulici Narodnog fronta(bivsi naziv) prekoputa bioskopa(bivseg) Odeon!Ako i Oziris nije postao bivsi!
Provericu u toku dana pa te obavestavam!

deda:
Stigla informacija!!Pumpa u Pop Lukinoj ulici kod Brankovog mosta!

Molim i drugi put! :dance:

Zoran:
              Radojkoviču,

Mesingani primus je na kerozin,ili ti po naški gas (petrolej).Ispod gorionika,
 ona mala posudica je za spiritus,jer traži predgrevanje.Znači naliješ u posudicu
 špiritus,zapališ i kada skoro sav izgori,napumpas primus i pustiš petrolej.
          Zaključak,on radi na petrolejske pare,ako to ne ispoštuješ ima sve da oča-
 djaviš.

Radojković:
 Deda hvala za info o kerozinu a kako se radi sa primusom znam jer i onaj prvi na spiritus ima slican princip.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju