E, ovako treba... > Palubna oprema
dvogledi
milan vlajkovic:
na sajtu OLX PIK.ba se prodaju dvogledi zrak sarajevo
milan vlajkovic:
servis durbina u Kragujevcu
www.optika-servis.rs
Jezerash:
Sobzirom da je vađenje končanice ipak složeniji posao nego što sam mislio, a sa servisima ne bih da se mlatim i pravim sebi dodatne troškove, odlučio sam da poslušam kolegu Zorana i da ne diram ništa.
Sad hoću da naučim da koristim i merim daljinu. Da li neko zna da objasni kako se meri. Tražio sam na google ali nisam našao uputstvo za ovaj tip končanice.
Jezerash:
Zvao sam ovaj servis optike u Kragujevcu što je Milan postovio link.
Javio se jedan čičica sa bosanskim naglaskom. Rekao mi je da radi zrakovu optiku i da ih je do sada oko 30 komada rasklapo i sastavljao. Kaže da nije problem da se izvadi končanica iz tog dvogleda.
Pošaljem dvogled preko kurira, on izvadi končanicu i očisti dvogled (2000 din) i vrati ga nazad preko kurirske službe.
Sad sam opet u dilemi kuku
LSI:
--- Citat: Jezerash 18, 08, 2015, 12:10:18 posle podne ---Zvao sam ovaj servis optike u Kragujevcu što je Milan postovio link.
Javio se jedan čičica sa bosanskim naglaskom. Rekao mi je da radi zrakovu optiku i da ih je do sada oko 30 komada rasklapo i sastavljao. Kaže da nije problem da se izvadi končanica iz tog dvogleda.
Pošaljem dvogled preko kurira, on izvadi končanicu i očisti dvogled (2000 din) i vrati ga nazad preko kurirske službe.
Sad sam opet u dilemi kuku
--- Kraj citata ---
А да ви, драги пријатељу, мало седнете, грицнете тај сендвич с вашег аватара, и оставите све како је?
Шалу на страну, нађите начин како се очитава растојање и не дирајте оптику ако је сада све како треба.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju