E, ovako treba... > Palubna oprema

dvogledi

<< < (3/14) > >>

banemasulovic:
prvo bih pitao Barbu kroz koji dvogled je ugledao one lepotice da i ja nabavim jedan pa me baš briga za gurače i tegljače na Dunavu,kad te gaze da te gaze kako treba,neko je naveo kupovinu dvogleda za 1000 dinara (mali) imam ga ali nije bog zna šta,mislim da mu je domet oko 500 metara a posle počinje zamućenje,koristio sam i dvogled marke Buschnel (valjda se tako piše) ali su mi posle rekli da je taj tip dvogleda pravljen za konjske trke.Ni on se nije pokazao kao dobar zbog nemogućnosti da okular prilagodite dioptriji oka.Kad sve saberem ipak su vojni najbolji ali ih je u Somboru teško naći.Na nekim sajtovima koji prodaju vojnu opremu kojom je snabdevem NATO našao sam noćno-dnevni dvogled ili tragač i on se kreće oko 50 evra ali sa tim još nisam imao iskustva

Barba:
Pa to ti kazem. Sta ima interesantno i gledanju barzi. Samo pazi sansa da vidis ovako nesto na Dunavu je ista kao da Kapetan vidi smudja ili Deda sarana.  :lol:

Cini mi se da sam video da Olympus radi neke dvoglede sa mehanizmom za amortizaciju pokreta.

Zoran Marinković:
 :good:

Pominju se razni dvogledi (sviđa mi se onaj sa dobrim "pogledom" koji koristi BARBA )

Komšija je imao onaj vojni ZRAK Sarajevo i znam da sam bio baš prijatno iznenađen kako se dobro vidi s njim,
pa mi je palo na pamet da bi rado kupio takav.

Da li neko zna gde bi se mogao nabaviti i kolika bi bila cena ?

Zoran:

Takodje.

budens72:
Ako mislite na onaj Zrak dvogled zelene boje upakovan u crnu gumu radi zaštite.... mogu samo reći da je extra dobar dvogled, ima ga moj drugar i kod mene je bio godinu i po dana i mogu samo reći da ja bolji nikada nisam koristio  :good:

sad imam Praktika 12 x 50 i zadovoljan sam.... obzirom da je koštao pre godinu dana 2450 dinara

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju