Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Regata Vode Vojvodine 2010

<< < (15/17) > >>

barbanesa:
Iko svaka cast.Koliko vidim lepo si se proveo sa svojom gospodjom.

A ti Kapetane imas jedan veliki minus zbog onog 50 godisnjaci,nije ti smetalo da sa takvima ides u Backo Gradiste :diablo:

zoki novus:
a dogodine idem i ja posto punim 50 godinica bicu medju mladjima :good:

Kapetan:

--- Citat: barbanesa  08, 07, 2010, 21:26:19 posle podne ---Iko svaka cast.Koliko vidim lepo si se proveo sa svojom gospodjom.

A ti Kapetane imas jedan veliki minus zbog onog 50 godisnjaci,nije ti smetalo da sa takvima ides u Backo Gradiste :diablo:

--- Kraj citata ---

jao bre ljudi vec sam se izvinuo , samo mi zao bilo sto nema mladjih ljudi jer mi se cini da mladje nesto ova nasa voda ne interesuje pa mi krivo :(

deda mile jesmo mi prosle godine pili kafu na plazi raj ? odmah da se izvinim ima nas dosta pa ne popamtim sve ljude al mi Murmilo poznat:)

SALE NB:

--- Citat: LSI  08, 07, 2010, 16:47:58 posle podne ---
--- Citat: ПЕЦОВ  08, 07, 2010, 16:44:12 posle podne ---steta za sve nas koji nismo bili.nisam mogao a da ne iskoristim ovu sliku kao podlogu na monitoru.toliko je dobra da ........

--- Kraj citata ---

I ja sam hteo da iskoristim nekoliko ali smeta mi datum na ekranu. A šteta, slike su super!

--- Kraj citata ---

Datum nije problem, pre će biti veličina :taunt:

Darkobp:
Svaka cast kapetanu Iki na detaljnoj foto prici i isto toliko svaka cast Deda Miletu sto nije stedeo slova pa nam je ovako iscrpno i pedantno docarao svaki preplovljeni kilometar naseg panonskog mora :good:

Nepostoji covek kojem posle svih ovih detaljno docaranih utisaka nece biti zao sto nije sudjelovao u ovoj prelepoj regati :this:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju