Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Regata Vode Vojvodine 2010
barbanesa:
Iko svaka cast.Koliko vidim lepo si se proveo sa svojom gospodjom.
A ti Kapetane imas jedan veliki minus zbog onog 50 godisnjaci,nije ti smetalo da sa takvima ides u Backo Gradiste :diablo:
zoki novus:
a dogodine idem i ja posto punim 50 godinica bicu medju mladjima :good:
Kapetan:
--- Citat: barbanesa 08, 07, 2010, 21:26:19 posle podne ---Iko svaka cast.Koliko vidim lepo si se proveo sa svojom gospodjom.
A ti Kapetane imas jedan veliki minus zbog onog 50 godisnjaci,nije ti smetalo da sa takvima ides u Backo Gradiste :diablo:
--- Kraj citata ---
jao bre ljudi vec sam se izvinuo , samo mi zao bilo sto nema mladjih ljudi jer mi se cini da mladje nesto ova nasa voda ne interesuje pa mi krivo :(
deda mile jesmo mi prosle godine pili kafu na plazi raj ? odmah da se izvinim ima nas dosta pa ne popamtim sve ljude al mi Murmilo poznat:)
SALE NB:
--- Citat: LSI 08, 07, 2010, 16:47:58 posle podne ---
--- Citat: ПЕЦОВ 08, 07, 2010, 16:44:12 posle podne ---steta za sve nas koji nismo bili.nisam mogao a da ne iskoristim ovu sliku kao podlogu na monitoru.toliko je dobra da ........
--- Kraj citata ---
I ja sam hteo da iskoristim nekoliko ali smeta mi datum na ekranu. A šteta, slike su super!
--- Kraj citata ---
Datum nije problem, pre će biti veličina :taunt:
Darkobp:
Svaka cast kapetanu Iki na detaljnoj foto prici i isto toliko svaka cast Deda Miletu sto nije stedeo slova pa nam je ovako iscrpno i pedantno docarao svaki preplovljeni kilometar naseg panonskog mora :good:
Nepostoji covek kojem posle svih ovih detaljno docaranih utisaka nece biti zao sto nije sudjelovao u ovoj prelepoj regati :this:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju