Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Regata Vode Vojvodine 2010
ПЕЦОВ:
steta za sve nas koji nismo bili.nisam mogao a da ne iskoristim ovu sliku kao podlogu na monitoru.toliko je dobra da ........
LSI:
--- Citat: ПЕЦОВ 08, 07, 2010, 16:44:12 posle podne ---steta za sve nas koji nismo bili.nisam mogao a da ne iskoristim ovu sliku kao podlogu na monitoru.toliko je dobra da ........
--- Kraj citata ---
I ja sam hteo da iskoristim nekoliko ali smeta mi datum na ekranu. A šteta, slike su super!
MisterTwister:
:good: Ljudi svaka cast. Predivno.Slike su odlicne jos samo kada bi ispod svake pisalo gde je slikana bilo bi super. :preved:
DedaMile:
o učesnicima Regate
iz Beograda sa Stenke dva plovila
1.katamaran-kompletna kućica u kojoj kapetan-sjajan čika od 78 god.živi. Očekujući veliku vodu a želeći da učestvuje na Regati iz Bgd-a je sam krenuo još 30.maja i u jednom danu doplovio na Ribarac u N.Sadu. Tu smo ga sreli 21.juna na sastanku regataša. Sve vreme plovidbe je suvereno vodio svoj brod i u jednom danu 5.jula se spustio niz Dunav sa 1295.km i stigao na matični vez-Stenku‚. Čekajući na prevođenje kod Bogojeva pričao nam je da je svojevremeno,šezdesetih u Železniku pravio vrata od prevodnica.
2. Metalni kabinaš Maša pod zastavom Moja lađa, kapetan Žića sa suprugom-isplovili 23.juna posle posla. Bili smo na tel . vezi jer nam je davao podatke kakav je Dunav.Sreli smo ih na startu Regate . Vratili su se zajedno sa katamaranom.
3.Uran metalni brodić sa marine Sava-bivši Vajs, kapetan pr.dr. Ugarković-zvani Doca. Isplovio 24.juna u5 h zajedno sa nama. Po velikoj vodi -negde vozili i samo 3km na sat-stigli na planirani vez u Sr. Karlovce za 12 sati. Vratio se sam 5.jula sa 1295km do matičnog veza- leteo niz Dunav za 10 sati ...
4.Marmil IV -kapetan Deda Mile sa ženom i kumovima-pod zastavom Moja lađa
DedaMile:
iz Sr. Karlovaca
24.juna na vezu zatičemo tri plovila u završnim pripremama za Regatu.
1. Sremac,metalni kabinaš, kapetan Kolarović sa porodicom.,ženom i dvoje dece. Devojčica od 2,5 god je bila najmlađa učesnica Regate a njen nešto stariji brat sa povezom na glavi. Mali Ilija pao i razbio glavu uoči Regate što njegove hrabre roditelje nije sprečilo da i njega povedu. Doktor, koji je i sam sa svojom pasarom "ACA" bio učesnik regate i deo organizacionog tima, je u Malom Staparu previo čalmu i ordinirao i dalje bezbrižno učešće u regati...
2. Habibi, brodić kabinaš sa mladim i razdraganim kapetanom Željkom koji je "do daske " pustio dobu muziku koju volimo (YU sedamdesetih), ali kada je čuo da umorni kapetan "Marmila" spava, odmah je ugasio muziki i izvinjavao se zbog buke.
3. Metalni brodić "King", mladi kapetan Kraljević koji je u prepoznatljivo dizajniranoj majci sa logom svog brodića preplovio celu rutu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju